Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

achizitie strung + freza

Vizitator liviumircea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dan57

12

• philiprobz

2

• gelu_b

1

• Adierea

1

Top autori în acest subiect

Nu. Cea mai mica freza produsa de Infratirea Oradea, intalnita de mine - pana acum - este FUS 22.Sa nu fie vorba cumva despre FU 12, produsa de Cugir!? In acest caz pot sa-ti dau cateva caracteristici, dintr-un catalog de produse intocmit pentru TIB (EREN) 1989:- Cursa mesei longitudinale - 320 mm;- Cursa mesei transversale - 125 mm;- Cursa mesei verticale - 200 mm (300mm, la varianta FU 12-1);- Domeniul turatiilor arborelui principal - 500...1800 rpm (650...1350 la varianta FU 12-1);- Puterea motorului electric principal - 0,75 kW (1,3 kW, la varianta FU 12-1);- Masa masinii - 490 kg (560 kg, la varianta FU 12-1)Nefiind o freza universala pentru scularie, toate caracteristicile de mai sus desemneaza ca avantajoasa varianta FU 12, desi puterea motorului electric principal este mai mica. Gama turatiilor la arbore este mai larga. In catalog nu se spune nimic despre avansuri. Este foarte probabil sa nici nu aiba avansuri mecanice. Probabil a fost proiectata doar pentru ateliere de reparatii de mici dimensiuni.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

As dori cateva pareri vis-a-vis de doua tipuri de masini de frezat metale. Prima optiune ar fi  http://www.practicmagazin.ro/Masina+gaurit/frezat+pt.+metal+Einhell+BTMR+550-57784.html

iar cealalta http://emtools.ro/masina-de-gaurit-si-frezat-kf-11.html. Freza einhell am gasit sa o cumpar si  sh la un pret rezonabil , cu garantie dar cel care o vinde spune ca nu poate scoate conul pentru a fi folosite freze cu coada mk 2 direct pe axul masinii. nu prea am inteles asta cum vine si poate cei care detin acest tip de freza ma pot lamuri. Una din ele sigur imi iau zilele astea dar as vrea sa fac o alegere cat mai buna. Poate si alte sugestii mai bune cine stie. Va rog mult sa postati pt ca timpul pe care il am la dispozitie este foarte scurt si e posibil chiar azi sa plec sa cumpar masinaria

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări