MishuL Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Prieteni, mergand eu aseara cu copii spre serviciu (sa se joace la calculator) ce vad eu? La un coltz de cotitura, 2 imprimante Panasonic KX-P2135 shi KX-P2023 shi una Olympia NP 24-80 (toate cu ace). Le-am luat, Panas. sunt la serv shi am gasit pe net driverul, in schimb pt. Olympia nu gasesc :( ... am dus-o acasa, pe spate scrie cu carioca Epson EX850... in lista lui WIN nu e md. asta de Epson, am pus aseara 2-3 la intamplare din lista da' batea campii; acum caut pe net shi pt. modelul asta, daca gasesc o sa incerc cu elDeci daca shtie cineva: driver pt. Olympia NP 24-80 ca sa nu mai tot caut.Mersic. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 incearca pe http://www.driverguide.com user: driver2 password: all Link spre comentariu
MishuL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Gasit ceva (NP 30)... sa vad daca merge.... Multzam'!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum