Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Producator de incinte in Iasi? (sau in apropiere)

Vizitator codebutcher

Postări Recomandate

Vizitator codebutcher

Daca e aici cineva care stie un producator de incinte in Iasi, sau prin apropiere, sa ma invete si pe mine cum sa dau de el.Sau, alta varianta, as vrea sa stiu daca exista vreun loc in Iasi de unde se poate cumpara si taia MDF dupa planurile clientului, sa mi le asamblez si finisez singur. Vreau sa-mi fac incintele alea doua odata, ce naiba.De facut prin celalalt capat de tara ma costa ata mai mult decit fata (transportul mai mult decit materialul si taierea). E greu al naibii MDF-ul asta.Help mi pliz.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moska2003

1

• Mircea Bartic

1

• ICEMAN

1

• Bogdi16

1

Vizitator mart

in iasi nu stiu dar in Piatra Neamt este o firma de mobila care vinde MDF si face si toate taieturile(cred :( nu stiu sigur)se numeste Mobinex si e la intrare in oras cum vii dinspre Bacaunu stiu cat de mult te`a ajutat dar atat stiu si eu........bafta cu proiectul :mrgreen:

Link spre comentariu
Vizitator codebutcher

Asadar, vreau o pereche de incinte dupa planurile acestea: Posted Image

Mentiuni:

1. Nu ma intereseaza decit incintele propriu zise, de difuzoare si filtre ma ocup eu.

2. Planurile sint calculate pt MDF de 19 mm, la nevoie recalculez pt grosimea disponibila.

3. Diametrul gaurii pt tubul de bass reflex e doar orientativ, ideea e sa corespunda unui port apropiat de 6.35 cm diametru interior.

4. Nu e desenata gaura pt conector, pentru ca nu am stiut ce tip sa aleg.

5. Mai exista si alte detalii, pe care le discut cu cine imi poate oferi serviciile de care am nevoie.

Finisarea nu e partea care ma preocupa cel mai mult acum, dar da, le vreau furniruite.

Deocamdata ma intereseaza o sursa de MDF + taierea acestuia (chiar nu am talente de timplar si nici nu prea vreau sa intru pe acest teritoriu), si incleierea. Daca cineva le poate face pe toate (furniza MDF, taia, incleia, furnirui, tot ce trebuie), ar fi perfect.

moska2003, daca ma poti ajuta, trimite-mi un mesaj privat si vedem ce aranjam, ok?

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator codebutcher

mai, da la moldomobila ai incercat sa vez daca poa sa-tz faca cineva?ca doar e fabrica de mobila

M-am descurcat de mult. MDF-ul ti-l taie la depozit, de decupat gauri am gasit un atelier care se pricepe. Restul, dat gauri pt suruburi, incleiat, finisat, etc pot sa fac singur. Pot sa trec la productia de serie de acum :d
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
Vizitator rdh30flda

Pot sa-ti spun ca in Dancu la fostul abator poti gasi ateliere unde se lucreaza si PAL si lemn (aproape orice). Iti poti comanda ceva (daca le dai o schema lizibila) si il poti face si din esente dure daca ai bani.

Link spre comentariu
Vizitator florinel_is_76

da iei autocolant pe ce culoare vrea el shi pui autocolant se lucreaza f ushor cu el shi e bine la capete incalzit shi lipit ca se lipeshte mult mai bine vo spun din experientza mea e adevarat ca pe la abatoar sunt ateliere este unu in incinta cladiriii phoenix ca decurand mam angaj la o firma ce produce interfoane pe acolo shi alaturi de mine e atelierul dar am inteles ca acolo lucreaza numai cu pal probabil daca ceri o comanda sa ti faca boxele din mdf te rezolva daca are de unde aduce materialul dar cei sigur daca le dai comanda de o boxa ti o face :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări