crydel Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Dupa cum spune si titlul am o problema cu placa ATI All-In-Wonder 9800 Pro 128MB agp8 pe o placa de baza asus a7n8x,placa de baza pe care pana acum am avut un ati 9550 si a mers perfect.ati-ul merge perfect atata timp cat in bios fsb ul procesorului este setat la 100 cand il urc la 166(amd 2500+)nici macar nu trec de partea de bootare a biosului si imi apar linii de toate culorile pe ecran,mai bine zis nu mai am nici un fel de imagine am numai pixeli coloratiDaca a mai patit o cineva va rog lamuritima si pe mine...(placa am testat o pe alta placa de baza cu acelasi procesor si merge foarte bine) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Uita'te in BIOS daca ai optiune de setare a AGP Clock. Asigura'te ca e blocat pe 66MHz. Link spre comentariu
crydel Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 agp-ul este pe auto Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 agp-ul este pe autoScoate'l de pe auto, trece'l pe 66. Link spre comentariu
crydel Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 ok merge super...nu a luat-o din prima, a trebuit sa intru odata in safe mode dar merge ...acum lamureste-ma si pe mine de unde stiai la cat? Link spre comentariu
Jimmy Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 66 de Mhz e frecventa stock pentru interfata AGP. Link spre comentariu
crydel Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 ahh...m-am grabit cu raspunsul...i-a luat vre -o 15 min dar rezultatul a fost acelasi...imagine distorsionata...e posibil sa nu fie placa compatibila??? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 E posibil sa ai probleme cu sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum