adicontakt Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Salutare la toata lumea , dupa cum stiu cunascatorii genului trance , Tiesto revine in romania la The mission dance weekend pe 6 aug la Hanu Piratilor. Eu am fost anu trecut si ma duc si anul acesta. Anu trecut a fost si Armin van Burren deci o oportunitate pt mine sa vad 2 dintre cei mai buni daca nu cei mai buni dj ai lumii. Bineinteles ca nu puteau lipsi si cocalrii care m-au cam calcat pe bataturi dar pe ansamblu totul a fost ok Sa vedem ce va fi anul acesta Care mai vine acolo?? Mai jos e biletul luat de pe bilete.ro (Click pe poza ca se mareste) Link spre comentariu
adicontakt Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Elforumistii nu asculta trance?? Link spre comentariu
caddyct Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 eu merg.mi-am luat pe 2 seri.anul trecut din anumite motive nu am putut ajunge si la tiesto si a trebuit sa dau biletul meu altcuiva.sper doar sa nu avem parte de vuvuzele Link spre comentariu
adicontakt Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Speram sa fie considerat obiect contondent si sa fie interzis Link spre comentariu
adicontakt Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 am fost si a fost absolut superb Link spre comentariu
caddyct Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JfYMt1Nd ... playnext=2 Si o serie de filmulete si secvente de la Mission 0.3 Day 2 // Fatboy Slim Link spre comentariu
adicontakt Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 pentru cine nu a fost anul acesta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum