Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator casetofon renault megane 1 (2001)

DarthVader

Postări Recomandate

Am o curiozitate. Detin un Renault Megane 1 Break fabricat in 2001. As dori sa va intreb de curios, cu ce integrat e amplificatorul de la radiocasetofon?(e radiocasetofonul stock nu a fost umblat niciodata la el, merge bine si acuma mai ales cu casete metal :da ) Ca daca stiu modelul de integrat automat stiu si puterea ce o scoate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DarthVader

2

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ma gandeam ca stiti voi ce model e, e cel standard pus de fabrica. Deduc ca sunt mai multe variante daca intrebi de model, acuma caut sa vad exact ce model e.LE: Nu stiu ce model poate fi, pe cartea lui scrie Renault Gamme Radiosat atat. In carte nu scrie nimic altceva legat de vre-un model, doar utilizare si date tehnice. La date tehnice am aflat ca sunt 2 variante (nu stiu care-i a mea): una cu 4x15W cu distorsiuni <=10% si alta cu 4x30W muzical si 4x22W real cu THD <=10%. Raspuns in frecventa cica 30Hz pana la 15khz. Eu cred ca e de 4x22W ca suna mai tare ca si niste TDA2030 care au 14W. Dupa specificatiile astea la 4x22W ma gandesc ca poate o fi TDA1554 ca ala are 2x22W dar nu am cum sa stiu sigur. De aceea m-am gandit ca poate voi ati mai lucrat cumva cu modelul asta de radiocasetofon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări