DarthVader Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Am o curiozitate. Detin un Renault Megane 1 Break fabricat in 2001. As dori sa va intreb de curios, cu ce integrat e amplificatorul de la radiocasetofon?(e radiocasetofonul stock nu a fost umblat niciodata la el, merge bine si acuma mai ales cu casete metal ) Ca daca stiu modelul de integrat automat stiu si puterea ce o scoate. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Ai uitat sa spui unele detalii esentiale -marca -modelu-etc ............dupa aia discutam de integrat....................... Link spre comentariu
DarthVader Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Ma gandeam ca stiti voi ce model e, e cel standard pus de fabrica. Deduc ca sunt mai multe variante daca intrebi de model, acuma caut sa vad exact ce model e.LE: Nu stiu ce model poate fi, pe cartea lui scrie Renault Gamme Radiosat atat. In carte nu scrie nimic altceva legat de vre-un model, doar utilizare si date tehnice. La date tehnice am aflat ca sunt 2 variante (nu stiu care-i a mea): una cu 4x15W cu distorsiuni <=10% si alta cu 4x30W muzical si 4x22W real cu THD <=10%. Raspuns in frecventa cica 30Hz pana la 15khz. Eu cred ca e de 4x22W ca suna mai tare ca si niste TDA2030 care au 14W. Dupa specificatiile astea la 4x22W ma gandesc ca poate o fi TDA1554 ca ala are 2x22W dar nu am cum sa stiu sigur. De aceea m-am gandit ca poate voi ati mai lucrat cumva cu modelul asta de radiocasetofon. Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 are un tda 7384 Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 cauta aici ....Renault Gamme Radiosat http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum