Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat punte redresoare

Vizitator NeFeb_Mag

Postări Recomandate

Vizitator NeFeb_Mag

Va salut, Am un generator trifazat care imi produce maxim 48V 100 Amp .. Voltajul sa zicem ca are un varf maxim de 75V.. Ce diode imi recomandati si dimensiune la radiatoare (pentru o punte redresoare )? Am vazut pe interent diferite diode de putere cu voltaje diferite si amperaje asemenea .. Inca un detaliu care m-a bagat in ceata era DIODA Normala/rapida/ultrapida . Ce fel influenteaza aceste detalii ?? . Si cum sa aleg o dioda cu voltaj cat mai mare sau cat mai apropiat de ce am eu ?ms.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

1

• zal

1

• lorik199

1

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator NeFeb_Mag

Am inteles partea asta .. Sku130 vad ca nu prea se gasesc la noi . Tinand cont ca am un curent maxim de 100 amp nu ar merge sa pot pune si ceva de 60 amp ?

Link spre comentariu

Ce vrei sa alimentezi din acel generator? Cati amperi consuma ceea ce alimentezi din generator? Daca consumatorul tau nu ia mai mult de (sa zicem) 10 A sunt suficiente si diode de 25 A. Ceea ce scrie pe placuta generatorului (100 A) este curentul maxim pe care il poate debita.

Link spre comentariu
Vizitator NeFeb_Mag

Este generatorul unei eoliene .. Cel mai probabil o sa mearga mai tot timpu undeva la 50Amp .. dar cand o sa am varfuri de 100AMP la vreo furtuna si imi intra Dump Loadul care o sa consume 100 AMP ca sa o opreasca, Nu as vrea sa se arda tot.. Poate chiar nu o sa fiu acasa. Din cate stiu eu o punte redresoare trifazata are 6 diode . Tinand cont ca avand un total de 100 amp ma gandesc ca pe fiecare faza care o sa vina din generator nu o sa fie mai mult de 40 AMP .... Sau poate gresesesc .. Stiu ca Amperii nu se cupleaza dar nu stiu exact nici cum e faza cu redresarea ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări