FIXVID Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 mi-am facut o carcasa pt amplif din pal de 16mm si nu gasesc potentiometru dublu cu ax lung care sa treaca prin perete, ... numai cu ax scurt. asa ca m-am gandit sa fol unu' simplu cu ax lung care sa comande un circuit pt volum http://www.sound.westhost.com/project01.htm . problema e ca nush daca un pot simplu poate sa comande doua astfel de circuite pt stereo :roll: ediat de niq_ro Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 nu o sa meargavezi daca i-ti place ceva de genul asta : Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 ii interesant icul ala numai ca io il pot cumpara la 420 000 si ii cam scump pt bugetu meu :( pacat ca nau facut schema pt stereo ca asa mai poate gresi omul daca face el :roll: Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 daca spui de unde esti incerc sa-ti dau unul Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 oradea Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 uuuuuuuufffffffffffff Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 ms oricum (intentia conteaza) Link spre comentariu
mapostu Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Incearca LC7533 Link spre comentariu
cos22tm Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Incearca LC7533sau mai bine nu. am facut eu cu LC7533 si baga zgomot de fond :(( Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 miam facut o carcasa pt amplif din pal de 16mm si nu gasesc potentiometru dublu cu ax lung care sa treaca prin perete, ... numai cu ax scurt. asa ca mam gandit sa fol unu simplu cu ax lung care sa comande un circuit pt volum http://www.sound.westhost.com/project01.htm . problema e ca nush daca un pot simplu poate sa comande doua astfel de circuite pt stereo :roll:Ce va complicati atata :shock: mare inginerie sa faci o adaptare , un tubulet care sa intre peste axul potentometrului si il faci de ce lungime vrei ??!?!!??!Sau nu pricep eu care este treaba? Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 Incearca LC7533sau mai bine nu. am facut eu cu LC7533 si baga zgomot de fond :((zgomot de fond baga dar e foarte mic, daca e ecranat corect si tot.. frecventa de raspuns parca e cam..aiurea, sau mi se parea mie..oricum e cam putin 16 trepte... Link spre comentariu
cos22tm Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 mda. is curios cum ai reusit tu sa-l ecranezi. is prea putine 16trepte. eu am abandonat alaacum fac cu DS1802 , 2 montaje pt un surround cu 4ch. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 Poti folosi potentiometre pentru casetofoane auto cu 2x50K, 1x22K si fader pe ele. E cam 6 RON bucata. Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 am pus pe la partea de preamplificare , si corector de ton am invelit tot in staniol, dar pe care am pus pe ambele parti scoci ca sa nu faca scurt, si l-am legat la masa...nu arata foarte frumos..dar cine se uita in carcasa.... :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum