Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuit pt controlu volumului

FIXVID

Postări Recomandate

mi-am facut o carcasa pt amplif din pal de 16mm si nu gasesc potentiometru dublu cu ax lung care sa treaca prin perete, ... numai cu ax scurt. asa ca m-am gandit sa fol unu' simplu cu ax lung care sa comande un circuit pt volum http://www.sound.westhost.com/project01.htm . problema e ca nush daca un pot simplu poate sa comande doua astfel de circuite pt stereo :roll:

ediat de niq_ro

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FIXVID

4

• MIHAIS

3

• cos22tm

2

• csl1131

2

Top autori în acest subiect

miam facut o carcasa pt amplif din pal de 16mm si nu gasesc potentiometru dublu cu ax lung care sa treaca prin perete, ... numai cu ax scurt. asa ca mam gandit sa fol unu simplu cu ax lung care sa comande un circuit pt volum http://www.sound.westhost.com/project01.htm . problema e ca nush daca un pot simplu poate sa comande doua astfel de circuite pt stereo :roll:

Ce va complicati atata :shock: mare inginerie sa faci o adaptare , un tubulet care sa intre peste axul potentometrului si il faci de ce lungime vrei ??!?!!??!Sau nu pricep eu care este treaba?
Link spre comentariu

Incearca LC7533

sau mai bine nu. am facut eu cu LC7533 si baga zgomot de fond :((
zgomot de fond baga dar e foarte mic, daca e ecranat corect si tot.. frecventa de raspuns parca e cam..aiurea, sau mi se parea mie..oricum e cam putin 16 trepte...
Link spre comentariu

am pus pe la partea de preamplificare , si corector de ton am invelit tot in staniol, dar pe care am pus pe ambele parti scoci ca sa nu faca scurt, si l-am legat la masa...nu arata foarte frumos..dar cine se uita in carcasa.... :twisted:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări