ionu x Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 nu stiu daca se poate face si fara mC dar am postat aicicum zice si titlul....as avea nevoie de o schema de emitator receptor radio pe banda 27MHz....emitator: buton on/off ,fata-spate,stanga-dreapta(3 butoane diferite)....plus inca unul pentru comandarea luminilor(niste faruri sau poate girofaruri)receptor: comanda motor fata-spate,comanda directie,comanda faruri.la dispozitie am momentan un attiny2313 si un pic16f628...dar o sa cumpar daca este nevoie si alte mc Link spre comentariu
catkiller Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 ce zici, daca iei o masinuta teleghidata si folosesti ce are in ea? receptor/emitator si..de google ai auzit? http://radiobuilder.blogspot.com/2010/0 ... t-one.html Link spre comentariu
ionu x Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 ms...mult...chiar mi-au folosit schemele....si am luat in calcul si varianta cu masinuta teleghidata dar inca se mai joaca varul meu cu ea....) Link spre comentariu
catkiller Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 ii cumperi o acadea varului in cazul in care e mic:)) si faci schimb, e mai simplu, nu se merita sa le construiesti.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum