ionu x Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 as vrea o schema de senzor ir pentru a-l inlocu pe cel magnetic(sau daca nu unul cu o bobina ceva...) http://www.johndawson.org/Projects/POV/ ... ematic.png Link spre comentariu
ole Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Nu stiu de ce te chinui sa inlocuiesti senzorul hall cu ceva improvizat. Gasesti de cumparat senzori Hall la cei cu bannerul de mai sus. Link spre comentariu
stefan_k Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Senzori hall se mai gasesc parca prin motoarele de cdrom-uri. Link spre comentariu
Stefan Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 ... si la floapa (daca are un magnet pe fulie) Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 ...si in ventilatoarele de pc... Link spre comentariu
ionu x Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 da...am gasit in cd-rom...este de marimea unei furnici....o sa cumpar unul...dar pana ajung la un magazin de piese sau pana o sa comand as fi vrut totusi sa o probez....in fine....myltumesc mult...am gasit schema cautata Link spre comentariu
stefan_k Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Da, senzorii acestia sunt de obicei mici. Dar si cel din cdrom vine gata lipit pe o placa nu foarte mare (sunt chiar vreo 3 senzori identici), placa care se poate decupa si folosi ca atare. Lipiti firele direct pe traseele de pe placa; nu la toti le place sa lucreze cu smd-uri.Pentru probe consider ca e mai mult decat convenabil, dar fiecare stie ce preferinte are. Link spre comentariu
ionu x Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 da doar ca eu am nevoie de un senzor cu 3 pini(-,pin7 attiny,+) iar cei care ii am au doar 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum