notchman Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 De la un timp a inceput sa nu mai stea locului :shock: , adica daca selectez un canal , sta pe frecventa respectiva un timp aleator , dupa care incepe incet sa se mute pe alta frecventa (canal) si se stabilizeaza?!!? Link spre comentariu
slack Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 VESTEL , dar ce vestel e sau cu ce sasiu e echipat ? ca poate incerc eu sa te ajut ! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 Probabil selectorul , masoara tensiunea de acord , daca nu se modifica e clar. Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 cred ca la baza este nei ....se faceau odata parca la Constanta......Nu are teletext.. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 nei = beko, in nici un caz vesteldeci ori e beko, ori e vestel ?si pe placa scrie clar ce sasiu de vestel este daca vrei sa ne spui si noua bine, daca nu, bafta in continuare :evil: Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 ohohoooo :shock: ce ai omu ce te infurii asa ?cand ma duc acas il desfac si o sa va spun clar ce sasiu are ....ok? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 ok :evil: ps : nu e vina mea , asa e dracusorul ala de la iconuri, furios Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 aha ok .deseara il desfac si notez.... Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 am patit si eu odata chestiaasta si am rezolvato simpluera un contact imperfect la selectoru de canale (daca nu ma insel era un ceramic intre firul "cald " si masa)dar nu stiu in cazul tu daca e la felpoti totusi sa incercibafta Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 ok.O sa il desfac din toate surubelele si il caut de "bube" :oops: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum