Vizitator Dj Manu Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Buna...as vrea sa imi fac doua boxe cu difuzoare Blue Tech LW-1503. http://www.telecomenzi.ro/difuzor-blue- ... -2164.html Ce parere aveti despre ele? sunt bune? Si ce difuzor de inalte imi recomandati? Link spre comentariu
rares01 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 la pretul acela sunt acceptabile insa fi sigur ca puterea specificata nu este reala nici pe departeca inalte ar fi bine sa mergi pe ceva cat de cat bun gen PHt-ul prezentat tot acolo depinde si ce buget ai pentru boxe si la ce le vei folosi.. Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Boxele vreau sa le folosesc pentru incaperi medi...majorate,petrceri private,etc Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 la pretul acela sunt acceptabile insa fi sigur ca puterea specificata nu este reala nici pe departeca inalte ar fi bine sa mergi pe ceva cat de cat bun gen PHt-ul prezentat tot acolo depinde si ce buget ai pentru boxe si la ce le vei folosi..de unde stii tu ca nu e reala, leai ascultat? leai vazut?eu am ascultat un sub cu lw1503, era pus fara filtru la amplificator, si sa stii ca la 400watt cursa nu e asa de mare, daca cauti pe forumuri sunt unii care au dat in el 600-700 si nu are nimicape inalte eu recomand comp44, pht e prea slab pe langa lw1503, acu depinde si ce buget ai pentru drivere/tweetere Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Deci,merita luate sau nu? Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Deci,merita luate sau nu?parerea mea da Link spre comentariu
rares01 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 500w rms la 2,5 mil sa fim seriospovesti am auzit si eu si vazut chiar ,dar cand chinui un difuzor nu inseamna ca "oai ce tare este" ... Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 500w rms la 2,5 mil sa fim seriospovesti am auzit si eu si vazut chiar ,dar cand chinui un difuzor nu inseamna ca "oai ce tare este" ...pe lw1503 la 500watt nu il chinui , poate la 700-800, totusi e bluetech made in china deaia costa atat de putin, parerea mea, dar asta nu inseamna ca nu e capabil Link spre comentariu
catalinux2004 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Merita sa il cumperi pentru pretul bun...merge pentru petreceri si majorate si chiar si discoteci ceva mai "incapatoare" insa iti recomand sa nu dai cu mai mult de 300W RMS...la ei acolo spune ca are 500W dar nu scrie nicaieri ca are 500W RMS.EU vorbesc pentru ca am avut unul timp de cateva luni si se auzea bine...apoi l-am vandut pentru un tun de bas si un amplificator auto. Deci eu iti recomand sa il cumperi...pentru medii nu stiu...eu l-am folosit strict pentru bass si nu stiu sa iti zic cu ce ar merge mai bine. Link spre comentariu
alex20alex Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 500w rms la 2,5 mil sa fim seriospovesti am auzit si eu si vazut chiar ,dar cand chinui un difuzor nu inseamna ca "oai ce tare este" ...Daca sunetul este procesat corect si fara distorsiuni inchite si 500w fara probleme!Dj Manu "Calitate"/pret merita! (parerea mea) Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Merita sa il cumperi pentru pretul bun...merge pentru petreceri si majorate si chiar si discoteci ceva mai "incapatoare" insa iti recomand sa nu dai cu mai mult de 300W RMS...la ei acolo spune ca are 500W dar nu scrie nicaieri ca are 500W RMS.EU vorbesc pentru ca am avut unul timp de cateva luni si se auzea bine...apoi l-am vandut pentru un tun de bas si un amplificator auto. Deci eu iti recomand sa il cumperi...pentru medii nu stiu...eu l-am folosit strict pentru bass si nu stiu sa iti zic cu ce ar merge mai bine.cum nu scrie nicaieri ca are 500rms? peste tot scrie, cu 300watt deabea il gadili Link spre comentariu
catalinux2004 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Merita sa il cumperi pentru pretul bun...merge pentru petreceri si majorate si chiar si discoteci ceva mai "incapatoare" insa iti recomand sa nu dai cu mai mult de 300W RMS...la ei acolo spune ca are 500W dar nu scrie nicaieri ca are 500W RMS.EU vorbesc pentru ca am avut unul timp de cateva luni si se auzea bine...apoi l-am vandut pentru un tun de bas si un amplificator auto. Deci eu iti recomand sa il cumperi...pentru medii nu stiu...eu l-am folosit strict pentru bass si nu stiu sa iti zic cu ce ar merge mai bine.cum nu scrie nicaieri ca are 500rms? peste tot scrie, cu 300watt deabea il gadiliScrie Putere garantata 500W....dar tot nu vad pe sit-ul ala ca ar fi RMS.... parerea mea ca 500W RMS e enorm de mult si nu prea cred eu sa duc diful ala atat. Oricum ar fi tot isi merita banii. Link spre comentariu
alex20alex Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Scrie Putere garantata 500W....dar tot nu vad pe sit-ul ala ca ar fi RMS.... parerea mea ca 500W RMS e enorm de mult si nu prea cred eu sa duc diful ala atat. Oricum ar fi tot isi merita banii.In LW-1503 daca nu dai putere ai dat bani degeaba! :ciuda:Pe unele LW-uri gasim scris 400W rms dar bagi 500w usor! Link spre comentariu
paul14 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Daca dai cu watii chinezesti atunci se subintelege... Link spre comentariu
alex20alex Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Daca dai cu watii chinezesti atunci se subintelege...Cand zic watti RMS (root mean square) nu vorbesc de "watti chinezesti" ! Ce este asa greu de crezut ca un difuzor chinezesc poate rezista si la 500W ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum