Vizitator romeo91 Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 mi-am luat 2 phonic sem712 sunt noi, doar ca ii lipsesc inaltele... :cry: ce inalte erau montate pe ele din fabrica? si cam la ce pret sunt?stima!! Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 chear nu stie nimeni???:|:| Link spre comentariu
hpavictor Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 cam DA , se pare ca nu stie mai nimeni . Te durea gura sa intrebi inainte sa le cumperi de noi ? Oricum par pocnitori.....sau pistol cu apa.....chear nu ai descoperit singur ? Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 mda, stiu ca sunt pocnitori, dar nu le folosesc pt sonorizari sau ceva de genu, doar pt o camera. Dar am uitat te-am intrebat daca is pocnitori sau nu ?, ca am uitat.... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Ca regula , Phonic este mare utilizator de P Audio , cauta pe site - ul de Tailanda si vei gasi cu siguranta....restul am uitaaaa Link spre comentariu
Jimmy Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Aici http://www.giggear.co.uk/p/Phonic-SEM-7 ... A-Speaker/ scrie ca au tweetere piezo, dar ar fi recomandat sa le inlocuiesti totusi cu unele dinamice. Si cum din poze de pe net nu prea ne putem da seama de dimensiuni exacte, pune si tu o poza, doua, trei, clare, cu boxele tale si specifica dimensiunea gaurilor pentru tweetere L x l. Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 am gasit unul dintre twtere nu pot sa imi dau seama. scrie: 4x10" 6.4ohm 20w Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 ce inalte as putea folosi in loc? :-? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Cum adica ai gasit unul din tweetere? Unde l-ai gasit? (in baie?)Tu ai desfacut incintele sa vezi ca nu au inalte? Se vede ca nu au deloc sau nu merg? Sau nu au inalte cum ai fi vrut tu sa aiba? Desfaci o incinta, vezi ce e acolo, daca chiar nu are inalte probabil ca are un horn de plastic, ne spui ce filtru are incinta, ne spui dimensiunea diametrului hornului, ne spui daca e cu filet sau nu... Si pe urma mai vorbim.Nu am mai vazut niciodata astfel de boxe, slabe sanse sa aiba cineva pe aici si si mai slabe sa aiba cineva si sa stie ce e in ele... Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Boxele au fost luate dintr-un magazin care s-a inchis, nu avea inalete niciuna doar hornurile din plastic.Si din greseala am gasit in magazin o inalta cu tot cu horn exact pentru boxele respective.Despre filtru nu am ce sa zic, ca nu are!. are doar un condensator pe inalte atat!!!.hornul din plastic are filet. dimensiunile hornului sun 16,5 x 10 cm Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 deci ce varianta imi puteri da? in special ionescu liviu, ca pe el il vad cel mai implicat in a te ajuta.... multumesc Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Iti trebuie un driver de inalte. Dar ca sa fii sigur ca se potriveste la hornurile tale masoara diametrul hornurilor la prinderea inaltelor, inauntrul boxei. La filet. Diametrul filetului, deci masori in tubul acela. Si posteaza aici diametrul ca sa iti zica cineva daca se potriveste, sau trimite un mail celor de pe site (ai mp). Diametrul asta ar trebui sa fie universal, adica acelasi, dar nu merita sa risti. Eu nu l-am masurat niciodata. Ti-am recomandat eu pe mp un driver, un compromis intre calitate si pret, adica nici cel mai prost dar nici... Il am eu si sunt multumit de el.Apoi, daca ai destui bani, ar fi bine sa pui filtre la boxe, tot pe mp ti-am recomandat unele. Daca nu, ar fi bine sa postezi aici caracteristicile condensatorului (ce scrie pe el) din ele ca sa stim la ce frecventa taie ca sa fim siguri ca nu se arde driverul. Dar e foarte slab tipul asta de filtrare, doar cu un condensator, atat ca sunet cat si ca siguranta in exploatare. Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 am masurat diametrul hornului sh ii de 3.5 cm inauntru si pe condensator scrie M.D.L 22mf 100V acesta este fltrajul:|.....deci s-ar potrivii un driver? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Nu cred ca e bun pt un driver condensatorul ala. Filtrarea se face prea jos. Cred ca erau echipate cu piezzo boxele si de aceea au un condensator de o valoare asa mare, un driver cu bboina si magnet nu ar rezista la o asa filtrare.Trebuie sa faci tu alta filtrare. Ar fi bun un filtru precum cele pe care ti le-am recomandat eu in mesajul privat. Sau, un condensator de aproximativ 6,6 uF pe inalte, dar nu e o treaba asa buna... Verifica daca wooferul e pe 8 ohmi, ca sa fii sigur. Iar ca driver, cel pe care ti l-am recomandat eu pe mp.Cat despre diametru, nu prea stiu. Ti-am zis, poti intreba la magazinele acelea daca se potriveste driverul la hornul tau.Sau aici pe forum daca stie cineva sa zica daca 3,5 e dimensiunea standard. Eu i-am recomandat un comp-34 ca driver. Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 da m-am gandit si io la comp 34 pentru ca comp 44 sunt prea puternice si nu are rost. Nu duc basii atat!. acum ramane de vazut dak se potrivesc driverele pe hornurile respective, la acelasi filet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum