Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie cu gel , element in scurt

OvidiuDorin

Postări Recomandate

Am o baterie pe gel de la atv 12V/4A , are 6 elementi a cate 2V fiecare , am puso la incarcat si am observat k un element se incalzeste, am masurat si scoate 10 V , ce as putea sa ai fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• OvidiuDorin

4

• E_manuel

2

• moro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din cate stiu distrugerea elementului in cazul acestor acumulatori pe gel este ireversibila,iti recomand schimbarea acestuia.Tine cont si ca incarcarea acumulatorilor pe gel necesita un altfel de incarcator fata de cele pe baza de acid,o greseala frecventa gasite prin practica unor oameni si astfel gelul ala devine lichid aicid distrugand celula.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Desfa capacul(rupe-l ) elementului in cauza si complecteaza cu apa demineralizata pina se imbiba cu lichid(musteste).Daca are deja lichid,poti sa o arunci.Daca elementul respectiv 'sfiriie'(inainte de complectare),poti sa o arunci.Sau poti sa cumperi alta.E_manuel,accu asti-s etansi,nu ai posibilitatea sa schimbi elementul,ca de element era vb.

Link spre comentariu

"sfaraie" si cand o incarc si cand am consumator pe ea , asta si inaine sa complectez cu apa distilata si dupa , am busito dar degeaba. elementul tot in scurt ramane , deci in concluzie e moarta:((

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări