OvidiuDorin Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Am o baterie pe gel de la atv 12V/4A , are 6 elementi a cate 2V fiecare , am puso la incarcat si am observat k un element se incalzeste, am masurat si scoate 10 V , ce as putea sa ai fac? Link spre comentariu
E_manuel Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Din cate stiu distrugerea elementului in cazul acestor acumulatori pe gel este ireversibila,iti recomand schimbarea acestuia.Tine cont si ca incarcarea acumulatorilor pe gel necesita un altfel de incarcator fata de cele pe baza de acid,o greseala frecventa gasite prin practica unor oameni si astfel gelul ala devine lichid aicid distrugand celula. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Desfa capacul(rupe-l ) elementului in cauza si complecteaza cu apa demineralizata pina se imbiba cu lichid(musteste).Daca are deja lichid,poti sa o arunci.Daca elementul respectiv 'sfiriie'(inainte de complectare),poti sa o arunci.Sau poti sa cumperi alta.E_manuel,accu asti-s etansi,nu ai posibilitatea sa schimbi elementul,ca de element era vb. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 "sfaraie" si cand o incarc si cand am consumator pe ea , asta si inaine sa complectez cu apa distilata si dupa , am busito dar degeaba. elementul tot in scurt ramane , deci in concluzie e moarta:(( Link spre comentariu
moro Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Alta baterie, nu te complica cu tigãnii Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 are vechime o luna si garantie nare k am lucrat pe incredere Link spre comentariu
E_manuel Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 ..nu ai posibilitatea sa schimbi elementul,ca de element era vb.Nu m-am referit la elementul in sine ci la schimbarea acumulatorului ! Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Am rezolvat problema!!........cu una noua . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum