emy_dx Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Va salut.Stie cineva ce telecomanda merge pentru un tv Panasonic TX-21PZ1P,Chassis CP521F/FS?Am luat una de la magazin si nu intra in ''MENU'' in rest toate butoanele functionau.Nu am luat nici codul ei.Iar butonul VCR-DVD pe originala este analogic iar pe cea cumparata era digital.Oricum am inapoiato inapoi.Multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Iar butonul VCR-DVD pe originala este analogic iar pe cea cumparata era digital.Oricum am inapoiato inapoi.Multumesc... 1-- butoane analogice si butoane digitale inca n-am auzit sa se fi inventat pe planeta noastra...! butonul respectiv este o bucata de plastic prapadita , da-l naibii de buton...el nu are functie electronica... oricum , tasta respectiva nu va ajuta cu nimic concret pe dvs...!2-- bine ca n-ati inapoiat-o inainte....ca era de rau... 3-- telecomenzi care merg pe acest tip de tvc sint urmatoarele...a-- com4009 comb-- eur7628030 originala ...sau copiemai mult ca sigur dvs ati nimerit peste o telecomanda defecta ...! aceea din poza este telecomanda...! Link spre comentariu
emy_dx Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 butoane analogice si butoane digitale inca n-am auzit sa se fi inventat pe planeta noastra...! oricum , tasta respectiva nu va ajuta cu nimic concret pe dvs...! Poate imi traduceti dvs cum se spune. mai mult ca sigur dvs ati nimerit peste o telecomanda defecta ...! aceea din poza este telecomanda...! De unde stiti ca a fost defecta?Am probat 3 telecomenzi,toate sa fi fost defecte?Aceea din poza este originala. 3-- telecomenzi care merg pe acest tip de tvc sint urmatoarele... a-- com4009 com b-- eur7628030 originala ...sau copie Multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 1-- se numeste COMUTATOR , stimate domn...nu BUTON ...!2-- exista loturi defecte in tara de telecomenzi , stati fara grija...! totusi , ca sa fiti sigur ca procedati corect , faceti asa...luati-va cu dvs un telefon cu camera si probati tasta MENU pe camera pentru o telecomanda , doua.. N din modelul din poza ...! daca nu vedeti emisie in ir , inseamna ca tot lotul respectiv este defect...! daca vedeti emisie in ir pentru tasta MENU , inseamna ca tvc-ul dvs este blocat in hotel tv de catre cineva ...mai mult sau mai putin bine-intentionat , sau , varianta mai neplacuta ....tvc-ul are continutul memoriei afectat in urma vreunei descarcari electrostatice probabil ...si atunci trebuie rescrisa memoria...!oricum , sfatul meu este sa probati telecomenzi din loturi diferite , eventual din magazine diferite...preventiv...! Link spre comentariu
emy_dx Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 ''Stimate domn''!!Cand spun ca nu functiona tasta ''MENU'' nu o spun aiurea.Faza cu telefonul cu camera o stiam. Telecomanda cumparata la apasarea tastei ''MENU'' avea emisie ir deoarece se vedea ledul tv-lui cum palpaie intermitent la apasarea tastei.Blocat in ''HOTEL MODE'' nici vorba pentru ca langa acea telecomanda aveam si tlc originala la care acea functie ''MENU'' functiona.Numai bine Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 daca cu telecomanda originala tvc-ul face functia MENU , atunci ramin doar doua alternative...mari si late...!1-- ori tot lotul respectiv probat de dvs este defect si emite un cod incorect pe tasta MENU...!2-- ori ati comutat dvs telecomanda / telecomenzile respective probate pe vcr sau dvd si atunci telecomanda emite comanda de menu pe o cu totul alta frecventa ...si e si logic ca nu o sa mearga menu-ul pe tv in veci ...! o alta alternativa logica nu exista...asta e clar ...! Link spre comentariu
emy_dx Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 Am incercat si cu VCR si cu DVD,eu am ajuns la concluzia ca respectiva telecomanda emitea alta frecventa la tasta ''MENU''O sa schimb si magazinul.Va tin la curent. Link spre comentariu
emy_dx Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Am schimbat magazinul si pana la urma s-a rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum