Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare BD811-812

Vizitator dreamerrs

Postări Recomandate

Vizitator dreamerrs

Am o nelamurire in ce priveste acesti tranzistor BD811-812 am cautat date despre ei dar nu am gasit nimic in afara de cateva poze cu tranzistorii.Ma poate ajuta cineva care detine date depre ei?Eventual echivalente pentru pentru aceasta pereche de tranzistori?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• alex mm

1

• remus68

1

• vila_ra

1

Top autori în acest subiect

nu e absolut deloc obligatoriu asa ceva...!dupa parerea mea , sint doua mari variante...!1-- fie tranzistoarele respective nu exista fizic , iar persoana respectiva nu a fost atenta si a confundat bd911/912 cu bd811/812...!2-- fie tranzistoarele respective exista fizic , iar atunci sint ultima inventie piratereasca a oamenilor cu chip galbui si ochii mici si oblici...!

Link spre comentariu

deci...bineinteles ca este varianta nr 2--... :da

tranzistoarele dvs sint niste pocnitori ordinare chinezesti care n-au nici in clin , nici in mineca virgula cu firma motorola... :da si asta din urmatoarele 2 motive...

1-- pe site-ul oficial motorola , nu exista in portofoliul lor bd811 sau bd812...!

2-- marcajul vertical la tranzistoarele originale motorola cele din ultimele generatii in capsula to220 nu exista...! marcajul lor este orizontal absolut obligatoriu...!

iata si un link in favoarea afirmatiilor mele...http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/BD809-D.PDF

studiati cu atentie bucatica MARKING DIAGRAM...!

Link spre comentariu
Vizitator dreamerrs

E clar ca buna dimineata ...mi-sa parut dubios ca nu-i gasesc in baza de date a celor de la Motorola...ehh..nu degeaba pot scrie chinezii pe firul de par despicat in 4 "Made in china" :rade: ,acum ca sunt lamurit..multumesc pentru asistenta :limb:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Salutare! Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici . Am cumparat din targ un amplificator care se numeste DUAL CV1230 .Scrie pe el fabricat in franta si are ca finali exact....BD811 si BD812. Nu pare model nou ba dimpotriva. Merge ok un singur canal pana la un nivel de auditie sub suficient dupa care cade si nu mai are sunet. Daca se da putin mai incet merge daca nu se umbla la volum repeta caderea la 2 secunde.Arata a protectie sau este o problema?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări