Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa alimentare HDD Extern

Vizitator calinever

Postări Recomandate

Vizitator calinever

Salut!

Am intampinat o problema cu alimetarea unui HDD Extern si nu stiu de unde as putea gasi o alimentare pentru el.

Aceasta este pe 4 pini,gen HDD intern pe IDE.Am gasit si niste site-uri in care as putea "confectiona" una de la sursa de alimentare dintr-un conector molex,dar nu mi se pare prea sigur.

Iesire alimentatorului trebuie sa fie de 12V@1,2A si [email protected] mai intrebat si in alte locuri,pana acum am primit ca si raspuns achizitionarea acestui tip de alimetator,care din pacate nu are aceleasi specificatii ca si cele de care am eu nevoie,ci avand o intensitate mai mare.Astept parerile dumneavostra.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator calinever

Super,aveam impresia ca si intensitatea curentului trebuie sa fie exact aceeasi :bataie Acum trebuie doar sa caut unul care sa fie undeva pe stoc,daca stie careva cumva,va rog sa imi dati un reply.Mutumesc frumos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări