Vizitator urdesandrei Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 vreau sa-mi fac o un sistem 2.1 format din un woofer de 18'' si 2 boxe de cu dif de10\12 , maxim 250 euro vreau sa dau pe difuzoare+medii+inalte, amplificatoare am mai multe dar cea mai puternica este de 2/450 watii, alta 2/200, 2/130, sau as putea cumpara alta noua, astept sugestiips Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 ptr ce este destinat acest sistem? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Pentru pian si soprana , sau muzica clasica ( orchestra mare cu 120 de instrumentisti ) ? Link spre comentariu
Vizitator urdesandrei Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 nu fac misto dar pt cei care cred k fac asa ceva nu pot decat sa ma suga Link spre comentariu
hpavictor Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Ca tine au mai deschis subiecte destui colegi de forum , dar degeaba ceri sfaturi , pentru ca ei au facut cum i-a taiat capul ( normal de altfel , pe banii lor fac numai ce vor ei ) , si de aceea nici tu nu vei fi prea departe.....sper ca macar tu o sa fi multumit si ca iti va place , pentru ca noi stim rezultatul ! Un mare compromis......Cu bani putini , iese o mare varza , perfecta de altfel pentru pian si soprana ! Link spre comentariu
radue Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 nu fac misto dar pt cei care cred k fac asa ceva nu pot decat sa ma suga Sa mai ai o singura data un astfel de limbaj si ai zburat de pe forum PS: Daca tot ai pretentii de om cult scrie naibii cum trebuie, cu majuscule, semne de punctuatie si corect, fara "k". Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Ce amplificatoare ai tu acolo?Ai putea sa vinzi din ele, una sau doua, si mai pui si banii aia pt boxe. Sau daca ai avut bani de amplificatoare asa puternice, care costa considerabil, ma gandesc ca ar fi trebuit sa ai si bani de boxe mai bune. Desi ma indoiesc de amplificatoarele tale... Cum ai ajuns sa ai 3 amplificatoare de putere si fara boxe? Fa cum am zis eu, vine un amplificator, unul il tii pt cele 2 boxe iar pe unul il legi in punte si il pui pe subwoofer. Dar mai intai zi-ne si noua ce amplificatoare ai ca sa stim cu ce avem de-a face. Ca asa, wati imaginari postati pe forum cunoastem multi...multi... Link spre comentariu
Jimmy Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Configuratia asta s-ar incadra fix in bugetul tau (totalul ar fi 1040 de lei)1 x AM-18ELF pe bas 2 x HP-10T midbas pe sateliti2 x PHT-408 tweetere Totusi, eu recomand sa mai strangi ceva bani si sa-i investesti in difuzoare mai bune pentru sateliti, sau sa renunti la subwoofer in favoarea unei perechi de fullrange/sateliti de 15"+driver sanatos. Link spre comentariu
Vizitator urdesandrei Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 faza este ca boxe am 3 perechi si subwoofer de vreo 300 watii rms, si un alt sistem 5.1 puternic logitech, faza este ca mai dau muzica pe la cine stie aniversare mai le imprumut, si de aceia vreau ceva mai tare si in special membranele sa fie de carton imi place cum suna, de aceaia vreau sa fac o investitie dar sa fie de viitor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum