ilinca liviu Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Asi dori si eu un soft pentru motorola din gama cp Link spre comentariu
iulisan Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Mai exact care-l vrei si pentru ce model ? Adauga in lista de mess id-ul meu care e acelasi cu cel de aici si iti dau eu... Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Mai exact care-l vrei si pentru ce model ? Adauga in lista de mess id-ul meu care e acelasi cu cel de aici si iti dau eu...sau mai bine pe forum poate se mai gaseste un ratacit care are nevoie.sper ca nu te-ai inscris pe elforum doar pentru link-ul din semnatura si discutii pe mess. Link spre comentariu
iulisan Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 sper ca nu te-ai inscris pe elforum doar pentru link-ul din semnatura si discutii pe mess.Oooo ba da Aici am pus la rugamintea insistenta a adminului softul pe care l-am folosit eu sa-mi programez minunatia de cp180 .Este vorba de cps r05.05.Spor la programat. Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 si zici ca te-a rugat mult Adminul sa-l atasezi ? http://www.radioscanner.ru/files/motorola/file5337/ Link spre comentariu
iulisan Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Pai da adminul cine altcineva Hai pentru cei ce vor si nu gasesc aveti aicilea CPS R05.09 si aicilea CPS R05.06 io-te na Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 vezi ca cps 05.09 care este pus aici nu merge la seria cp.merge doar la seria ep em Link spre comentariu
Vizitator fyru Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 am eu soft pentru cp 040 ,cp140 etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum