Vizitator Fenex Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 ce vrea sa fie acel RDC?[attachment=0]p60-f1[1].gif[/attachment] Link spre comentariu
adimoscaty Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Cu acelasi circuit am facut si eu un vumetruAm realizat schema de la typical applicationNu ai nevoie decat de 3 rezistenteSchema e alimentata de la 12VIn locul triungiului acela e semireglabilul de 5k Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 @Fenex ce bine era daca respectai putin forumul asta, puteai posta aici -> viewtopic.php?f=35&t=4603&start=270 pe site-ul esp audio spune asa: Note: The total supply voltage must be greater than the reference voltage, but the circuit will work perfectly with supply voltage down to 5V for a reference voltage of 4V or less. If a low voltage supply is used, RDC and DC+ may simply be joined together. The use of raw DC is only a requirement with supply voltages above around 12V to keep the dissipation of the LM3915 within ratings. Link spre comentariu
Vizitator Fenex Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 ahaaa, eci asa merge... ok, ms@adimoscaty ai vazut ca este mai in jos in fisieru .pdf unu vumetru cu 20 de leduri? cred ca pe ala ma bag acum am unu de 5...merge si asta da vreau mai mare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum