Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare UPS uri (acumulatori mai mari,unda sinus etc)

Postări Recomandate

Din pacate, cand ventilatorul baga aer, zgomotul produs este semificativ mai mare!...

De aceea si nervurile ce sustin motorul sunt pe partea de iesire a aerului.

Daca se intercaleaza un tub distantier între ventilator si orificiile de admisie a aerului (eu folosesc carcase de la ventilatoare vechi, la care au cedat lagarele) se poate reduce zgomotul si la varianta cu ventilatorul având partea de admisie spre exterior. Au existat solutii de fabrica care exploatau si forta centrifugala a coloanei de aer din tub (swiftkill fan adapter).

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 166
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 08.09.2005 la 13:52, notchman a spus:

intai o sa masor curentul de incarcare debitat de ups pe acumulator ,(atat V cat si A) si dupa aia vad ce'i de facut ..am facut rost si de schema ups'ului si sa vad ce'i de modificat...Dar iarasi intreb ce protectii imi mai ofera un ups cu bateria moarta? Ca desi nu mai are baterie inca il tin conectat ...am banuit ca imi ofera protectie la supravoltaje , spike'uri etc....

Poate cineva să îmi dea și mie o schema de Mustek de 600W?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări