Vizitator vierme_ha Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 o sa sune cam prostesc ...dar eu ce cer la magazin..de care tranzistor tip darlington...si ma oftic de mor ca nu mi-a mers montajul..ce naiba 2 tranzistori 4 rez, o dioda si un condensator...si e adoua oara cand nu-mi merge...poate sa fie din cauza tranzistorului astuia?dar fwfw zicea ca i-a mers....mor! Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 pai am scris TIP120... un darlington tip N... oridecare, ca nu e pretentioasa schema.... ai pus dioda aia catre contactul de la usa? Link spre comentariu
Abram Burel Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 Stiu ca am sosit cam tarziu, dar daca tot am trecut pe aici, las si eu o... urma: http://www.artelecom.net/abram.burel/el ... _tempo.htm . Gasiti la sfarsitul paginii link-urile pentru pasionati. Link spre comentariu
pavcostel Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 @AbramburelDesi ai venit mai tarziu, ai remarcat sper ca a fost precizat si subiectul tau de dincolo, cand era chiar "in putere".Stii tu, cei din urma vor fi....Cu stima,Costel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum