Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este vreo diferenta intre diferite branduri de TEXTOLIT ?

Vizitator NeFeb_Mag

Postări Recomandate

Vizitator NeFeb_Mag

Salut, Am si eu o problema .. Am gasit pe 3 siteuri diferite textolit pentru cablaje . Problema e ca pentru aceasi marime sa zicem 300x200 am gasit pret intre 40 si 5 lei ... E vreo diferenta intre ele ca sunt bagat pana in gat in ceata... La toate scrie ca sunt de 1.5mm.. In rest alte detalii suplimentare nu am gasit la nici unu .. Voi ce ziceti ?Si am uitat sa specific ca toate erau pe o singura fata placate nu dublu.Marius

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• zal

2

• Badman

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

sunt de mai multe feluri, de fibra de sticla, de carton presat, etc de asta si diferenta de pretnu inseamna ca daca intr-un magazin e mai scump e si mai bun... unii vor sa se imbogateasca rapid :nebunrau:

Link spre comentariu

Unele le gravezi şi cu unghiile, altele îţi rup burghiele, cam asta-i diferenţa calitativă. În general cele pe bază de fibră de sticlă şi culoare galben închis-verzui-cenuşiu sînt mai bune.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu, majoritatea aparaturii comuniste era făcută pe textolit d-ăla nasol, la care dacă stăteai prea mult cu ansa, exfolia cuprul, şi mirosea naşpa...cel mai bun sticlotextolit cu care am lucrat era unul rusesc... aduceau "moldovenii" în gorbaciov plăci mărişoare, cam juma de mp, la grosimi pe alese... inclusiv dublu placat...n-am mai văzut din ăla de vre-o 10 ani, numai "made in china"... cu calitate variabilă...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări