Vizitator djmada Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 detali vreau pls:D Link spre comentariu
Golem Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Pare un amplificator in clasa D jumulit de unele componente! Link spre comentariu
Den Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Din ceva asemanator am recuperat ceva piese.Era un fel de "power module control" folosit pe utilaje mai destepte.Ar putea sa fie si ceva amplificator clasa D,dar numarul de finali e cam prea mare pt. asa ceva. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Nu stiu ce detalii putem sa iti dam. Nu sunt decat 2 poze cam prost facute si poate daca dai ceva detalii despre tranzistorii aia cati sunt si de care poate ca apare cineva cu un raspuns.De unde il ai sau recuperat? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Există rubrica ''Diverse'' ptr astfel de curiozităţi. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 seamana cu un amplificator , parerea mea , parca auto , dar alimentarea nu preaarata asa.. poate ne spui si noua ce tranzistori sunt aia ca sa ne dam seama ... sau niste poze de o rezolutie mai mare.. Link spre comentariu
Vizitator risnoveanustefan Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 este doar etajul final audio de putere....am vazut ca pe fiecare parte are cate 4 tranzistoare dar piese nu se vad scoase... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum