Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 trafuri pt un amplificatotr ???????

alexmarian

Postări Recomandate

salut. am realizat un amp care are redrsarea+filtrarea incorporata. ar trebui sa il alimentez cu 2x33 6A . am deja un traf de 2x22 3A. intrebarea este : pot pune cumva pe langa acest traf inca unul de 2x11 3A. ca in final sa am 2x33/6A? . ceea ce am scris mai sus poate fi o aberatie :rade: . dar nu ma judecati pt asta :da la urma urmei nimeni nu s-a nascut invatat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexmarian

3

• bogdan_

1

• Relav

1

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Daca fiecare transformator(sau macar unul) are cele 2 secundare separate(ai 4 fire) poti. Dar, rezultatul este de 33V pe fiecare secundar la curentul minim dintre cele doua transformatoare, adica 3A. 3A nu iti vor ajunge decat daca limitezi volumul pana la o valoare care sa nu necesite curent mai mare.

Link spre comentariu

Daca traful tau scoate2x22 V curent alternativ, vezi ca dupa redresare si filtrare vei avea vreo 30 V curent continuu, adica aproape cat ai nevoie. Oare nu ai mai pus aceasi intrebare acum vreo luna?

Link spre comentariu

Indeferent daca are nevoie de 33V CA sau CC, cerinta este sa aiba si 6Amperi.Raspuns scurt: cu ce ai tu, nu poti. Cauta un transformator potrivit.PS: si eu am un deja-vu.

Link spre comentariu

Relav . daca citresti ce scrie susu de tot vei vedea o fraza in care scrie ca amplificatorul pe care il voi alimenta are redresarea si filtrarea incorporata. app eu unul nu am mai pus aceasta intrebare pe forum .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări