Vizitator Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Am gasit un post vechi in cache la Google pe acest forum in care cineva intreba despre filmul "Comoara din valea serpilor". Vrea cineva sa mai afle despre el ??? Daca da atunci dati-m ide veste la [email protected] si va zic ce si cum e cu el. Link spre comentariu
Vizitator nasul Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Ii facut de romani? Ca titlul suna interesant, si ce gen de film este drama, thriller, horror? Link spre comentariu
Vizitator icsx Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 am incercat sa il caut pe imdb si nu am gasit nimic cu acest titlu. eu sunt un devorator de filme, iar titlul asta ma cam intriga. poti sa ne dai cateva detalii despre el? as aprecia acest lucru. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Este vorba de o coproductie franco-poloneza, numita "Klatwa doliny wezy", un SF(foarte bun, de altfel!) care rula inainte de `89, in cinematografele romanesti, sub numele "Comoara din Valea Serpilor". http://www.imdb.com/title/tt0095456/ Link spre comentariu
Vizitator icsx Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 multumesc pt efort. sper sa il gasesc pe vreun torrent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum