gabrielmrc Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 salut am doua motoare 3.1A 1.8grade/pas si unul de 2A. ce driver sa folosesc pt motoarele de 3 A si ce driver pt cel de 2A??e vorba de motoare bipolare. ca vreau sa le folosesc la cuplu maxim:D Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 29, 2010 Administratori Partajează Postat Iulie 29, 2010 foloseste TB6560, este un integrat foarte bun uite un driver pe 4 axe facut cu el http://www.hi-end.ro/driver-cnc-pe-4-ax ... -2625.html Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 foloseste TB6560, este un integrat foarte bunuite un driver pe 4 axe facut cu el http://www.hi-end.ro/driver-cnc-pe-4-ax ... -2625.htmlam gasit ceva postat de tine viewtopic.php?f=195&t=55432 varianta smd dubluilustrat Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 29, 2010 Administratori Partajează Postat Iulie 29, 2010 da este in regula, am facut o gramada de drivere dupa aia Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 da este in regula, am facut o gramada de drivere dupa aiapentru motoare bipolare cu un curent de 1.5A/faza. ce driver ii mai retabil tb6560 sau un driver cu L297si L298? lunda in considerare urmatoarele se doreste un cnc mic sa zic(zona activa gen A4 sau putin mai mare) care e mai rentabil pret(cost realizare driver, piese, complexitate si restu)/performante am gasit ceva pe cnczone driver cu l298 si l297 postat de o persoana cu numele elforum e cineva de aici daca da imi poate spune si mie valorile pieselor . cum ar fi de preferat fiecare axa cu driverul ei sau toate 3 pe o singura placa??http://www.cnczone.com/forums/open_sour ... ver-2.htmliar despre tb6560 este un kit realizat frumos de domnu Vasile Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 2, 2010 Administratori Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 nu-i bun driverul cu L298 ca unele mergeau perfect iar altele nici sa le omori si nu am gasit hiba, de mine a fost pus pe cnczonefa-l cu tb6560, schema o gasesti tot aici pe forum Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 nu-i bun driverul cu L298 ca unele mergeau perfect iar altele nici sa le omori si nu am gasit hiba, de mine a fost pus pe cnczonefa-l cu tb6560, schema o gasesti tot aici pe forumms frumos pt raspuns nea Vasile Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 optocuplorul pc817 daca il folosesc ca echivalent pt hcpl2630 face fata ??din cate am citit din datasheet despre hcpl2630 este un opto de mare viteza pana la 10mbit/s . eu zic ca e net superior lui pc817vreau un sfat e cam scump hcpl2630 8ron (capsula cu 2 opto) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 8, 2010 Administratori Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 pune optocuploare rapide ca e mai bine Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 pune optocuploare rapide ca e mai bine ms. 74hc14 poate fi folosit in placa de interfatare pe langa optocuploare. circ 74hc14 e folosit in cazul folosirii unor optocuploare mai lenese??si schema testa de interfatare pc (db25) pt cnc ce imi poti recomanda incerc sa proiectez si eu una Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 9, 2010 Administratori Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 nu are nici o treaba una cu alte... nu are cum sa le "rapidizeze" Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 nu are nici o treaba una cu alte... nu are cum sa le "rapidizeze" ai dreptate, am inteles eu gresit m-am grabit si am scris prostii mai corect spus circ reface nivelele logice.() Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 salut am doua motoare 3.1A 1.8grade/pas si unul de 2A. ce driver sa folosesc pt motoarele de 3 A si ce driver pt cel de 2A??e vorba de motoare bipolare. ca vreau sa le folosesc la cuplu maxim:Dce sursa de alimentare trebuie sa folosesc pt a nu avea prob. cati volti si cati amp Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 8, 2010 Administratori Partajează Postat Decembrie 8, 2010 24v la 5-6A ar trebui sa fie suficient, oricum l298 se incinge rau de tot daca pui tensiune mai mare Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 24v la 5-6A ar trebui sa fie suficient, oricum l298 se incinge rau de tot daca pui tensiune mai marefac cu tb6560 driver-ele. ms pt raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum