Vizitator danyelM Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 salut. am postat aici in speranta ca cineva ma poate ajuta cu o idee,sa va spun c am patit. la o ploaie mai zdravana s-a infiltrat apa pe langa un cheder deplasat de la porbagaj, tubul de bass fiind din carton presat si invelit in mocheta(cumparat din magazin,nu realizat acasa) a fost zdravan inmuiat de apa, iar acum este moale k o perdea, basul se aude praf :cry: C cutie sau c modificare as putea sa ii fac sa se auda totusi bine???(diametru difuzorului 30cm) Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Îi faci altă carcasă, după dimensiunile celui existent (volumul intern e cel care trebuie respectat) sau cumperi altul nou. Link spre comentariu
Vizitator danyelM Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 si cum as putea sa ii fac cutia la fel cum este acum, nu cred ca am din c si nu cred ca reusesc pentru k este in forma de tub(adik rotund si lung), ma gandeam la alta forma dar ptr asta imi trebuie ceva dimensiuni, si cateva sfaturi,materiale etc. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Dacă ai trecut prin generală ar trebui să ştii să calculezi un volum. Material: PAL sau placaj de 18mm. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Sau daca nu mai tii minte cum se calculeaza volumul sigur mai stie google. Cauti pe google volum cilindru, pt ca asta este tubul tau, apoi volum unui cub de exemplu, si gata. Trebuie sa iei in calcul si grosimea materialului, in ambele cazuri. Si poate poti recupera tubul de bass reflex de pe incinta distrusa de apa. Daca nu, cauti unul la fel ca diametru si lungime, din lungime mai poti taia daca e prea lung. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum