alex Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Salut! Acum cateva zile am inceput constructia unui nou amplificator,mai exact fet100.O sa mai dureze ceva timp pana la finalizarea proiectului.Amplificarea este functionala 100%,am reglat curentul de mers in gol la 50ma.Singura problema ar fi cu acel vu-metru.Nu reusesc sa-i gasesc intrarea de semnal,acesta fiind recuperat dintr-o chinezarie.astept cateva pareri... http://img39.imageshack.us/g/dscn0498b.jpg/ Link spre comentariu
Neluc Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Cablajul cu display din foto daca pe verso nu mai contine piese plantate are nevoie de un montaj de comanda pentru acel display-partea electronica a vu-metrului respectiv cred ca a ramas de unde l-ati recuperat .cautati aplicatia pentru afisor Link spre comentariu
alex Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 are 2 integrate si inca cateva piese montate sub acel dysplay...se alimenteaza,se aprinde,dar nu merge jocul de lumini deoarece nu are un semnal de intrare,nestiind unde ar trebui aplicat...Vu-metrul provine dintr-un amplificator diohao,daca va ajuta cu ceva....sper sa fie cineva pe acest forum care sa detina o schema a acestui vu-metru Link spre comentariu
Relav Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Daca poti citi, spune ce integrate sunt sub acel display. Pune aici si 2 poze cu ambele fete ale VU-metrului. Link spre comentariu
alex Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 din pacate nu pot vedea ce integrate sunt folosite...singurul mod in care pot face acest lucru este ca mai intai sa demontez acel display....sambata o sa ma duc iar la tara(unde lucrez de obicei) si o sa scot display-ul....pana atunci as dori si eu o schema functionala de protectie cc care sa functioneze cu releu la 24 vdc,si eventual daca as putea folosi un releu de 230vac pentru un soft-start Link spre comentariu
alex Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 integratele sunt utc324d......aveti aici si un datasheet http://www.suncoming.com/pdf/UTC324e.pdf... Link spre comentariu
zal Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Adică orice integrat din familia ...324, sau ...348 (4 x ...741 fără compensare externă). Link spre comentariu
alex Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 zilele astea o sa ma apuc de protectii. o sa atasez aici schema pe care o folosesc,si cablajul facut de mine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum