Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu legarea placilor intro statie

Vizitator savagabriel

Postări Recomandate

Vizitator savagabriel

Salutare! Miam luat 2 kituri de la mivarom (mixer+preamplificator si reglaje de ton) si vreau sa le bag pe amandoua intrun kit (corector de ton + volum+ balans) apoi totul intrun amplificator final! Daca leg numa un kit de mixer merge perfect dar daca le leg amandoua nu merge! Se incurca volumu general de pe kitul de mixer! Daca dau volum la unu celalalt scade! Si nu merge volumul general de pe kitul de mixer numai daca le dau la maxim! Se intercaleaza! Nu stiu ce se intampla! Nu ma puteti ajuta cu un sfat bun? Eu mam gandit ca poate intra semnalul dintrun kit mixer in celalalt! Astept rezolvarea!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca le leg amandoua nu merge! Se incurca volumu general de pe kitul de mixer! Daca dau volum la unu celalalt scade! Si nu merge volumul general de pe kitul de mixer numai daca le dau la maxim!

Folosind notatiile utilizate de tine: pe iesirea de semnal a fiecarui "kit mixer" conectezi o rezistenta de 1...47K si le unesti la intrarea in "kit volum balans".
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări