Vizitator savagabriel Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Salutare! Miam luat 2 kituri de la mivarom (mixer+preamplificator si reglaje de ton) si vreau sa le bag pe amandoua intrun kit (corector de ton + volum+ balans) apoi totul intrun amplificator final! Daca leg numa un kit de mixer merge perfect dar daca le leg amandoua nu merge! Se incurca volumu general de pe kitul de mixer! Daca dau volum la unu celalalt scade! Si nu merge volumul general de pe kitul de mixer numai daca le dau la maxim! Se intercaleaza! Nu stiu ce se intampla! Nu ma puteti ajuta cu un sfat bun? Eu mam gandit ca poate intra semnalul dintrun kit mixer in celalalt! Astept rezolvarea! Link spre comentariu
gica70 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Toata instalatia e stereo? Am vazut un kit (inaintea AAF de putere) pe care scrie balans.. Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 daca le leg amandoua nu merge! Se incurca volumu general de pe kitul de mixer! Daca dau volum la unu celalalt scade! Si nu merge volumul general de pe kitul de mixer numai daca le dau la maxim!Folosind notatiile utilizate de tine: pe iesirea de semnal a fiecarui "kit mixer" conectezi o rezistenta de 1...47K si le unesti la intrarea in "kit volum balans". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum