Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IPA400

Bogdan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan

5

• csl1131

3

• Shambala

3

• fum3z

3

Top autori în acest subiect

M-am certat cu un prieten azi care pretindea ca toate schimbatoarele de caldura sunt facute din cupru.Bine ca eu stiu ca sunt din Al...da eu zic ca ar merge bine si din Cu.Acuma stiu ca e cel mai bun conducator de caldura, da la o densitate de 8,9g/cm^3 cred ca ar iesi prea grea statia. :shock: Voi ce ziceti? :d

Link spre comentariu

si cred ca depanatoru' mai vroia sa spuna si ca e mult mai usor ....ganditiva la procesoare (nu ca unii sar incumeta sa tina carcasele in pozitie orizontala ca nu cumva sa se dezmembreze placa de baza cu radiatoru de cateva kile :lol: )

Link spre comentariu

vro 2 metrii patrati cel putin

Vasile acuma cred ca ai exagerat. Aia insemna 20000cm patrati :shock: . Nu cred ca-mi trebe chiar atata

Sharky 5000 nu-i chiar asa de mult. Crezi ca ar ajunge o bucata de tabla de 100x50cm pt un modul? Deci 10000Cm patrati pt 2 module?

Link spre comentariu

nu poti sa pui tabla in loc de radiator..pt ca e subtire si se va incalzii local, deci caldura nu se va "imprastia" in toata tabla, si nu ai facut nimic...acuma daca e tabla de 5-6-10mm atunci e alta poveste... :twisted: si..dece nu ii pui ventilator, vrei neaparat racire pasiva??? incearca ceva activ..iesi mai ieftin si ocupa si mai putin loc, nu cantareste atata...

Link spre comentariu

vro 2 metrii patrati cel putin

Vasile acuma cred ca ai exagerat. Aia insemna 20000cm patrati :shock: . Nu cred ca-mi trebe chiar atata

Sharky 5000 nu-i chiar asa de mult. Crezi ca ar ajunge o bucata de tabla de 100x50cm pt un modul? Deci 10000Cm patrati pt 2 module?

tu ai o cutie cat o masa pt amplificator ? :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări