spinach Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 salutam,Mi-a aparut in partea stinga , pe verticala , o dunga galbena de 0.5mm grosime . mai intii a aparut si a disparut , apoi a aparut si nu a mai disparut .Dunda apare de cite ori se comanda culoare ; este caracteristica la os; pe alb nu se vede ; cind instaleaza os , are un moment ca nu se vede .Am incercat sa o fotografiez dar nu am putut .Nu cred ca este virus ; Unde as putea umbla ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Intai ai putea umbla la formularea a ceea ce scrii! Eu unu nu am inteles nimic..unde a aparut dunga? Pe pereti,la tv..la monitor..la lcd telefon mobil..etc!! Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 Imi cer scuze ; dunga a aparut pe ecranul de la leptop , tip lcd , model 2006 Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Probabil e un defect la panel..trebuie vazut exact daca e este defect de panel..asa din senin a aparut? Un soc ceva..? Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 A aparut fara sa fie bruscat fizic , termic , etc ; poate fi testat cu ceva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum