susanu_pisu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Salutare, am un CD-RW, LG, model GCE - 8526B, care are urmatoare problema:ia CD-ul, afiseaza pe ecran lista de optiuni de deschidere, dar cand dau la deschidere nu vede nici un fisier, folder....nimik, pagina goala, ba chiar la unele zice ca e nou, inscriptibil....niste idei inainte de Multumiri Link spre comentariu
catkiller Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 nu iti citeste cd-ul...are probleme cu laserul, undeva pe suportul laserului ai un potentiometru, invarte de el si incearca iar:) Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 Deci Cd-ul il citeste intr-un fel....pt ca afiseaza pe ecran ca are CD, dar nu vede ce este scris pe el....am uitat sa mentionez ca am curatat lentila, si am invartit de potentiometru in ambele sensuri....dar nimic Link spre comentariu
catkiller Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 atunci....e mort? laserul:) Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 ok...ramane la merci pt ideiStima! Link spre comentariu
tinel Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Du-te in Device Manager -IDE/ATA controllers-secodary IDE channel-properties-advanced setings-transfer mode -schimba ,,DMA if available" in ,,PIO only" ..La mine a mers ! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat August 20, 2010 Autor Partajează Postat August 20, 2010 l-am spart! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum