ctindex Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Am intrat in posesia unei ruine de masinuta chinezeasca (cam de 15 lei)cu telecomanda,are carcasa sparta prectic mai avea doar un fragment prins de sasiu.Spre mirarea mea cind i-am pus baterii a functionat dar distanta de emisie e aprox 50-70m.Intrebarea mea este daca pot sa fac ceva pt acreste puterea de emisie implicit distanta pina la 200-250m.Daca credeti ca se poate revin cu poze sa stiti mai bine despre ce vorbesc. A-si dori sa le transpun pe o barcuta pt pescuit. Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Ai mari sanse ca barcuta de pescuit sa ajunga sa fie dirijata din greseala de vreun copil care se joaca in apropiere cu o "masinuta". Oare se merita modificarea? Nu mai pun la socoteala costurile pentru marirea razei de actiune .... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Ai mari sanse ca barcuta de pescuit sa ajunga sa fie dirijata din greseala de vreun copil care se joaca in apropiere cu o "masinuta". Oare se merita modificarea? Nu mai pun la socoteala costurile pentru marirea razei de actiune ....Daca ii mareste raza de actiune prin amplificarea semnalului transmis de telecomanda, va avea mai mari sanse masinuta copilului sa fie sucita de telecomanda lui decat invers. Link spre comentariu
ctindex Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Nu cred ca pe malul baltilor unde se pescueste sunt copii cu masinute.S-ar putea mari raza de actiune cu un amplificator la semnalului telecomenzii cu alimentare proprie pe care sa il pot conecta/deconecta si sa fie atasabil sub aceasta.Daca se poate cred ca ma descurc sa fac unul daca ma ajutati cu o schema la el si modalitatea de conectare. Avind in vedere ca telecomanda si ce a ramas din masinuta au fost moca nu pierd nimic daca incerc. Link spre comentariu
pavcostel Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Stii exact ce canal este in 27? Are quarz la emisie? Pentru ca ce probezi tu si efectul de distanta scurta poate veni din cauza receptorului, nu a statiei de emisie. Degeaba maresti puterea de emisie, receptorul tot nesigur va ramane. Raza scurta e un feature a acestei jucarii, din pacate. Daca e receptor cu regulatorul si servo inclus, renunta. Nu e fezabil.Bafta!Costel Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Are regulator? Link spre comentariu
ctindex Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Nu ma prea pricep la schema ei dar o sa pun niste poze sambata. Link spre comentariu
Vizitator yo8sct Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 prin adaugarea unui etaj final de RF se poate mari raza de actiune a telecomenzii. Link spre comentariu
ctindex Postat August 13, 2010 Autor Partajează Postat August 13, 2010 Te rog, ma poti ajuta cu o schema pt. acesta? Link spre comentariu
luckyonro Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 as dori si eu o schema daca cineva a testato sau o detine pe f=27,145mhz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum