Vizitator roby Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Posted: Mon Sep 05, 2005 5:09 pm Post subject: ajutooor!!! -------------------------------------------------------------------------------- Salutare, Va rog sa ma ajutati cu o configuratie de sistem audio pentru petreceri, receptii, nunti si botezuri. Vreau ceva care sa acopere sa zicem o petrecere de cel mult 200 de persoane intr/un restaurant sau o cantina de fabrica. Eu m-am orientat la un CS 2500 si o pereche de boxe Q1525. Am dat inapoi insa pentru ca cineva mi-a spus ca ampliful e prea mare desi are 2x250 si ca boxele sunt proaste(adica mici si nu duc). Mi s-a recomandat CS 2300 cu o pereche de FX1501-3F. Nu stiu ce sa fac mi-a frica ca CS2300 si boxele astea sunt prea mici pentru ce vreau eu. Tu ce zici???? Stau cu banii in casa si nu stiu ce sa iau. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 11, 2005 Partajează Postat Septembrie 11, 2005 citeste ce a facut Nexus, eventual vorbeste cu el. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 daca-ti permiti, EXPANDER face tot ce-ti doresti tu, si chiar mai mult :wink: http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?t=6960 pt alte sisteme ma poti contacta pe messenger :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum