Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curent continuu in curnt alternativ la 50Hz

Vizitator Raul

Postări Recomandate

Vizitator Raul

As vre sa transform curentul continuu in curent altenativ de 50hz. Imi trebuie pentru un UPC de putere facut de mine totul.Am un acumulator de 12V la 200A si as vre sa fac un UPC sa pun totul pe el daca raman fara curent. As fii interesat de o schema de transformare cu mos-fet daca are cineva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nel65

2

• Dr.L

1

• gcom61

1

Top autori în acest subiect

UPS...Mai bine faceai ceva la tensiune mai mare si curent mai mic.Cauta prin topic,sunt cateva scheme cu bipolari. Pui niste drivere dupa care mosii.

Link spre comentariu

Din pacate pt sarcini inductive iti trebuie tensiune sinusoidala,iar in regim home-made nu cred ca reusesti .Cauta convertoare DC-AC si vei gasi scheme la greu.

Link spre comentariu

daca n-ai de gand sa alimentezi motoare sau alte sarcini inductive,te pot ajuta eu cu o schema ,verificata.concret, merge perfect pe orice sarcini ,cu exceptia centralei termice ,frigider s.a. care contin motoare ,in schimb pt. tv. calculator ,becuri, motoare de c.a. cu carbuni gen flex,diverse alimentatoare de telefon ,bormasini de gaurit(tot cu motor cu carbuni) este excelenta.

Link spre comentariu
Vizitator Raul

Nu am de gand sa alimentez motoare inductive, vreu mai mult sa al fac pentru calculator TV incarcatoare de telefon etc. doar candpica reteaua electrica. Nel65 chiar te rog sa pui cateva scheme daca ai as fi foarte recunoscator.multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări