cosmos Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Salut! am o problema cu o masina de spalat whirlpool FL 5105 si anume ca la dispersorul de detergenti cu 4 camere s-a apucat clientul sa rezolve problema, si ca de obicei sa ales praful ,a scos toate piesele de actionare a mecanismului care distribuie apa in camerele dispersorului,plus ca a mai pierdut din ele ( era un pic beat).Eu am schema masini dar nu se intelege cum sant pozitionate piesele si ce piese trebuiesc si vreau o poza a dispersorului ca sa pot sa-mi dau seama cum vin aplasate piesele. Poate are cineva o masina de tipul asta si ma ajuta cu o poza a dipersorului .Mii de multumiri. Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Whirlpool FL5105_service manual Link spre comentariu
cosmos Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Am spus ca asa ceva am, se gaseste foarte usor pe net, dar nu pot sa deslusesc modul de pozitionare a pieselor de asta am cerut o poza, mi-ar fi de mare ajutor. Link spre comentariu
cosmos Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 problema nu s-a rezolvat astept in continuare Link spre comentariu
cosmos Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 caz rezolvat, subiect incheiat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum