Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Am nevoie de o banda de cauciuc de 7x6 mm (merge si 7x7 , sau 6x8 maxim) , pentru a monta 2 basi pe o incinta din lemn.Mai bine zis de un cordon de cauciuc (de asezare) pentru 2 difuzoare de compresie (vezi atachment).De unde pot procura un asemenea cordon de cauciuc ? Link spre comentariu
Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Un mic desen ... Link spre comentariu
Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Chiar nimeni nu vine cu vreo idee? Domnu cu reclama mi-a fost de mare ajutor :lol: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Am postat acum 10 min dar vad ca o disparut. Incearca aicea http://www.hiend.ro Au multe accesorii. Bafta Reclama este interzisa pe forum. !!!! Editat de Vasile Link spre comentariu
Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Mersi foarte mult pentru site o sa imi fie ultil , dar nu pentru problema mea de acum .Am mare nevoie de acel cauciuc de care am vorbit mai sus. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Cred ca, guma respectivaa se livreaza impreuna cu difuzorul. E facuta din carton presat dak nu ma insel deci nu e o guma!Dute prin magazine la accesorii pt boxe sa vezi dak nu te poate ajuta cu ceva. Alte linkuri nu mai stiu si nu pot sa iti zic :? Link spre comentariu
Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Mersi frumos. Link spre comentariu
Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Inca nici o rezolvare , mai astept sugestii. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Poti sa folosesti cu succes o banda din-aia de izolat geamuri si usi. Sunt mai multe tipuri de profile (K,P,D - indica forma izolatorului vazut din sectiune transversala). Iti recomand sa folosesti tipul D pentru ca merge foarte bine. Se gasesc pe la multe magazine. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Dar spune-mi, te rog, si mie cum ai scobit asa frumos in lemn marginile unde vine pus difuzorul. Link spre comentariu
Vizitator Am@DEUS Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Taicamiu a scobit acum...30 de ani cred Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Ce boxe sunt alea? Si mai ales m-ar interesa de unde provin difuzoarele de bas din poza aia cu boxa intreaga? (nu cele noi pe care vrei tu sa le montezi) Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Basul cred ca este cel folosit la acele incinte romanesti "POP"35va, 4 ohm.Dar nu inteleg de ce iti trebuie neaparat acea banda de cauciuc?Poti folosi, pentru etansare chiar si mastic auto daca nu gasesti altceva.La pluta te-ai gandit? :wink: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Burete autocolant de izolat geamurile... :P Link spre comentariu
Adi Florin Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Poti sa folosesti cu succes o banda din-aia de izolat geamuri si usi. Sunt mai multe tipuri de profile (K,P,D - indica forma izolatorului vazut din sectiune transversala). Iti recomand sa folosesti tipul D pentru ca merge foarte bine. Se gasesc pe la multe magazine.Nu vrei sa incerci cum am zis eu? E destul de ieftin acel profil. Este alb la culoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum