Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare difuzor - Problema urgenta !

Vizitator Am@DEUS

Postări Recomandate

Vizitator Am@DEUS

Am nevoie de o banda de cauciuc de 7x6 mm (merge si 7x7 , sau 6x8 maxim) , pentru a monta 2 basi pe o incinta din lemn.Mai bine zis de un cordon de cauciuc (de asezare) pentru 2 difuzoare de compresie (vezi atachment).De unde pot procura un asemenea cordon de cauciuc ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

3

• Bogdi16

2

• exxu

1

• cristimm

1

Top autori în acest subiect

Cred ca, guma respectivaa se livreaza impreuna cu difuzorul. E facuta din carton presat dak nu ma insel deci nu e o guma!Dute prin magazine la accesorii pt boxe sa vezi dak nu te poate ajuta cu ceva. Alte linkuri nu mai stiu si nu pot sa iti zic :?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Poti sa folosesti cu succes o banda din-aia de izolat geamuri si usi. Sunt mai multe tipuri de profile (K,P,D - indica forma izolatorului vazut din sectiune transversala). Iti recomand sa folosesti tipul D pentru ca merge foarte bine. Se gasesc pe la multe magazine.

Link spre comentariu

Basul cred ca este cel folosit la acele incinte romanesti "POP"35va, 4 ohm.Dar nu inteleg de ce iti trebuie neaparat acea banda de cauciuc?Poti folosi, pentru etansare chiar si mastic auto daca nu gasesti altceva.La pluta te-ai gandit? :wink:

Link spre comentariu

Poti sa folosesti cu succes o banda din-aia de izolat geamuri si usi. Sunt mai multe tipuri de profile (K,P,D - indica forma izolatorului vazut din sectiune transversala). Iti recomand sa folosesti tipul D pentru ca merge foarte bine. Se gasesc pe la multe magazine.

Nu vrei sa incerci cum am zis eu? E destul de ieftin acel profil. Este alb la culoare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări