florinellll Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Va salut .Am o problema legata de conectarea unui calculator la routerul HG510 cu patru iesiri de la Romtelecom.Sunt conectate doua calculatoare la acest router ,unul la 10m celalalt la 40m si vreau sa mai conectez unul la 100m.Cele doua functioneaza perfect,al treilea ( la 100m) nu da nici un semn de viata.Cei care au experienta sa imi dea cateva idei.Daca am postat intr-o sectiune neadecvata rog moderatorii sa mute postul.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 verifica cu un tester de retea sau aparat de masura continuitatea firelor si daca e ok incearca sa pui un switch la mijloc pe fir...da-ne si tu mai multe detalii. cablu e in interior/exterior, e pe langa fire de curent sau nu, e postat sau legat sau atarna in aer, etc.Verifica de asemenea corectitudinea mufarii.. la distanta aia trebuie sa ai perechile facute corect. Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 S-a rezolvat.Problema era cablul de proasta calitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum