Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comanda deschidere portiere

Myhayxx

Postări Recomandate

un prieten vrea sa-si anuleze manerele de pe portiere si sa foloseasca pentru deschiderea usilor telecomanda care actioneaza 4 electromagneti cate unul pentru fiecare usa. m-a rugat sa il ajut cu montajul partii electrice. cautand pe net am gasit asa ceva: telecomanda http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 3f23a6c193 si receptorul http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 3f23a6c193 la care o sa fac un montaj cu patru relee . aveti o varianta mai buna?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Myhayxx

5

• ratza

2

• davidut5

2

Top autori în acest subiect

inchidere centralizata si alarma are masina.. nu cred ca ati inteles.. omu vrea cand apasa pe un buton sa se deschida o singura usa (adica in loc sa tragi de maner si sa intri in masina,.. acest lucru sa-l faca de la buton)sa renunte la manere

Link spre comentariu

Ziceam să foloseşti încă o unitate de închidere centralizată, e mai ieftin. Credeam că vrea doar pentru uşa şoferului.

da m-am gandit si eu la inceput cu o inchidere centralizata dar vrea pentru fiecare usa.. oricum eu nu-i vad rostul unui astfel de montaj dar na imi iese si mie ceva.. nu sunt sigur daca e buna ideea mea si de aceea am apelat la voi..
Link spre comentariu

Ar fi simplu cu motorase de inchidere, dar au putere sa deschida usa? Eu cred ca nu au.

motorasele de inchidere nu revin.odata ce le-ai actionat raman asa pana cand apesi alt buton. trebuie ceva cum e la portbagaj. de motorase a zis ca-si face el rost si nici nu trebuie sa le montez eu . pe mine ma intereseaza doar telecomanda cu receptorul sa le fac sa functioneze la 12 v sa le poata monta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări