Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2790 si TA8207K. stiti ceva de ele?

Vizitator Fenex

Postări Recomandate

Vizitator Fenex

am o gramada de TDA-uri si vreau sa fac cu ele ceva ca le trece termenu de valabilitate. TDA2790 este in cea mai buna conditie si mai am un TA8207K caremi place si asta. nam gasit niciunde nici o aplicatie la astea, nici macar specificatii sau ceva despre ele. imi puteti da ceva skeme sau linkuri unde pot gasi skeme la ele. din cate stiu asteas amplificatoare audio, nu? vreau sami fac unu stereo. am gasit pentru un TDA1519 un sistem stereo de 2x6W. poate imi dati voi ceva mai bun, umpic mai multi W :freaza: mersi anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Fenex

@spitfire, nam numa 16 ani, nus kiar asa batran, la per-tu te rogastai amplificator sau preamplificator? si asa, maxim iesire e de 4.6W, cam slabut, dar mersi de incercare ;)

Link spre comentariu

Salut. TA8207K este folosit de obicei in boxele de PC un pic mai avansate fata de cele de "120W". Am o pereche de boxe de cativa ani buni cu un asemnea circuit si pot spune ca merg foarte bine intre timp a cedat originalul si am mai schimbat inca doua unul a tinut 2 zile ca era no name si actualul scrie toshiba pe el ca si pe original si inca merge. Pe intrare trebuie pus un potentiometru de 10K deoarece are sensibilitate destul de mare. KIA6210 din cate stiu este echivalent cu TA8210AH fratele mai mare al lui TA8207K care este folosit de obicei prin cas-uri auto.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Fenex

ma, am facut 2 amplificatoare: unu cu TDA1519 (2x6W) si unu cu KIA6210AH (2X19W). ala cu KIA6210AH nu merge de loc, probabil sa ars integratu e la un scurt :d dar cel cu TDA merge...ca o casca, mai tare nu...ii trebuie un preamplificator?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări