Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda tv beko bkf21t

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

6

• tv1

3

• misuraelectronic

3

• mariancalinescu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am auzit de telecomanda 16.9 ,in locul celei din poza am dat totdeauna 14.1. Daca nu executa anumite comenzi se schimba cuartul 455---> 429.

Link spre comentariu

asa arata renumita 16.9 parerea mea este ca o tc trebuie sa functioneze asa cum a fost proiectata,nu cu interventii ulterioare,am patit cu un lot de vreo 20 buc beko 14.1 care nu au mers bine decat dupa schimbarea c=10mf cu 47 mf

Link spre comentariu

nu exista sasiul 16.9 la beko ...! asta e o gaselnita de ultim moment a chinezilor care nu mai stiu cum sa -si boteze telecomenzile ...!

Link spre comentariu

totusi tc au "botezat-o" 16.9,si de vreu-n an,poate doi,ne facem treaba cu ea,12.5,14.1,RC5B sigur nu merg,testul a fost facut azi pe TV beko bkf21t

Link spre comentariu

1--nu are nici o relevanta...! putea sa scrie pe ea si radical din pi supra 3...! in cataloagele serioase de afara nu veti gasi niciodata denumirea aceasta ....16.9... :da2-- telecomanda 14.1 BEKO ORIGINALA merge perfect pe acest televizor...!am adus eu de afara si le-am testat pe toate ...! dvs ati probat 14.1 chinezesti , care , intr-adevar nu merg...!

Link spre comentariu

totusi tc au "botezat-o" 16.9,si de vreu-n an,poate doi,ne facem treaba cu ea,12.5,14.1,RC5B sigur nu merg,testul a fost facut azi pe TV beko bkf21t

Cea de 14.1 cu cuart de 429 kHz merge sigur in locul celei din prima poza;toate butoanele au corespondent 1:1 .
Link spre comentariu

imi cer scuze , nu m-am exprimat foarte clar...!deci , telecomenzile originale de beko , incepind cu 14.1 in sus merg perfect pe acest televizor , fara nici un fel de modificari , DE NOI ...si mai sint si fiabile dpv al calitatii...! ele sint echipate cu circuit integrat original samsung , iar calitatea executiei este ireprosabila...!telecomenzile chinezesti pentru beko , incepind cu 14.1 in sus , nu merg deloc DE NOI pe acest tvc ...! daca se modifica in interior , atunci merg , este adevarat...! problema este ca sint echipate ori cu circuit integrat scuipat din acela negru -lucios , ori cu circuit integrat chinezesc , calitatea executiei este slaba de tot , iar per total...fiabilitatea produsului este mica...!

Link spre comentariu

Cea de 14.1 cu cuart de 429 kHz merge sigur in locul celei din prima poza;toate butoanele au corespondent 1:1

o sa incerc,o sa va comunic rezultatul cat de curand
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Vizitator vladutz georgian

SalutImi poate spune cineva va rog,cum arata telecomanda pentru televizorul BEKO- model BKF21Timi puteti arata o poza va rog frumos.Multumesc

Editat de vladutz georgian
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări