black79b Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Va salut.Am tinut masina de spalt fara sa functioneze in jur de 4 luni. Masina mergea fara probleme. Dupa ce i-am dat drumul zilele trecute am observat ca baga si evacueaza apa in continuu. Nu se opreste de fel. Incepe sa bage apa in primul sector, pentru inalbire; se opreste normal; apoi incepe sa bage apa in sectorul pentru Calgon si detergent si nu se mai opreste. Ce as putea face? Masina are vreo 5 ani vechime.Multumesc. Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 desfa capacul din spate si vezi ca de la cuva de jos vine un furtunas subtire cam cat un creion, si intra intr-o piesa rotunda de plastic, vezi sa nu fie furtunasul infundat Link spre comentariu
black79b Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Aha, imi aduc aminte ca am vazut asa ceva . Cum ajung acasa ma pun sa o desfac; poate rezolv. Multumesc de informatie. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Daca a stat intr-un mediu umed mai poate sa faca astfel, asa patesc eu, am masina de spalat in baie si dupa un dus se face abur si a doua zi nu mai merge si singurul remediu este sa bag uscatorul de par sub ea, in dreptul placii de baza, acolo este numai condens si dupa cateva minute se usuca si merge ok. Vezi poate ai aceiasi problema cu umiditatea.Bafta! Link spre comentariu
black79b Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Acum sunt cu masina de spalat in fata. Sa vedeti. Deci furtunasul ala subtirel nu e infundat, e in regula. L-am suflat si cu o pomba. Chestia aia care vine legata la capatul furtunasului, e tot functionala. Am dedus ca se comporta ca un intrerupator. Daca suflu in ea, in timp ce functioneaza masina fara furtunas, se aude cum se face un contact si masina opreste apa, isi face treaba normal.Eu cred ca problema e la celalat capat, jos, sub cuva, unde este prezenta o bila mare alba, intr-o camasa de cauciuc. Acolo daca o presez manual, apa sta in cuva si masina isi face treaba normal; cum ii dau drumul, cum masina incepe sa piarda apa si incepe sa traga din nou apa...Cam asa se comporta pana acum...Cred ca ceva nu tine bila aia mare, ridicata, sa blocheze apa in cuva. Oare ce e responsabil de asta? Numai de cumparat masina de spalat noua n-am chef acum :| . Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Scrie si tu modelul complet,ca Indesit fabrica sute de modele. Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Eu nu inteleg ce e cu bila aia. Daca ai ceva sa faci poze ar fi ceva. Link spre comentariu
black79b Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Modelul este WIL105.Deci zic de tubulatura de evacuae a apei: iese apa din cuva, trece prin filtrul ala frontal, ce se curata de bani, agrafe, si apoi trece la furtunul de evacuare propriu-zis. Ei, exact sub cuva tubulatura aia este din cauciuc, si in cauciucul ala este o bila; ma gandesc ca ea lasa sa treaca apa din cuva spre evacuare... Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 ai respectat inaltimea de 65-100 cm a furtunului de evacuare?furtunul de evacuare trebuie sa fie ridicat la o inaltime de minim 65 cm, si maxim 100 cm Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Indesit WIL105_tube with OKO assembly Link spre comentariu
black79b Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 De inaltime nu stiu nimic... asa cum iese din masina tubul, asa l-am si lasat, la nivelul acela, in partea de jos; si asa e cam scurt. Asa merge de cativa ani incoace.Acum studiez fisierul atasat. Multumesc deocamdata. Link spre comentariu
black79b Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Davitut meriti o lada de bere, pe cinstea mea; impreuna cu restul domnilor evident. Ai avut dreptate cu inaltimea. Eu la aprtamentul celalat tineam intr-adevar in sus furtunul, ca acolo era gaura in teava. Sa mor de am constientizat. Daca ai masina de spalat trebuie sa stii sa si umbli cu ea. Masina merge fara probleme, multumesc tare mult de sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum