Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wiliamson - Valderama in lucru

iulidan2

Postări Recomandate

Am anuntat ca voi incepe un PP cu 6P3S si asta e inceputul, doar atat am putut face duminica.

Continuarea se va desfasura in ritm foarte lent, numai duminica.

Finalele intentionez sa le pun in configuratia explicata la topicul cu push-pull/3D.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulidan2

2

• zal

1

• mișa

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Ati facut chiar cablajul prezentat de mine in acel post-felicitari (va stau la dispozitie cu orice lamurire care o veti considera necesara- daca va fi cazul desigur).

Link spre comentariu

Felicitari!In felul asta subiectul tau are sanse sa se piarda. Mai pune-l odata la williamson....Vezi ca e un subiect mai vechi, cred ca in a doua pagina. Pune si acolo!

Link spre comentariu

Atenţie la rez verzi româneşti, au obiceiul să se coacă, sau să se dezlipească cracii cînd se încing, deci nu le pune în anozi sau anod-catod la defazor. Pune unele de 2W.

Link spre comentariu

Daca se pierde subiectul asta, nu voi fi afectat, am postat pentru a nu fi pus in situatia altora, care arata o cutie frumoasa, fara sa arate si aspecte din timpul realizarii proiectului.Multumesc pentru atentionare lui zal si multumesc lui valderama pentru disponibilitate, sigur voi avea nevoie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări