iulidan2 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Am anuntat ca voi incepe un PP cu 6P3S si asta e inceputul, doar atat am putut face duminica. Continuarea se va desfasura in ritm foarte lent, numai duminica. Finalele intentionez sa le pun in configuratia explicata la topicul cu push-pull/3D. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Ati facut chiar cablajul prezentat de mine in acel post-felicitari (va stau la dispozitie cu orice lamurire care o veti considera necesara- daca va fi cazul desigur). Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Era culmea să folosească alt cablaj, din moment ce ăsta e realizat la artă. Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Felicitari!In felul asta subiectul tau are sanse sa se piarda. Mai pune-l odata la williamson....Vezi ca e un subiect mai vechi, cred ca in a doua pagina. Pune si acolo! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Atenţie la rez verzi româneşti, au obiceiul să se coacă, sau să se dezlipească cracii cînd se încing, deci nu le pune în anozi sau anod-catod la defazor. Pune unele de 2W. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Daca se pierde subiectul asta, nu voi fi afectat, am postat pentru a nu fi pus in situatia altora, care arata o cutie frumoasa, fara sa arate si aspecte din timpul realizarii proiectului.Multumesc pentru atentionare lui zal si multumesc lui valderama pentru disponibilitate, sigur voi avea nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum