Vizitator Extasy Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Salut baieti, as avea si eu nevoie de o schema cat mai simpla pt, un montaj de clip. Am gasit una pe frrum dar nu mi'o placut. vreau una cat se poate de simpla , . Astept cu interes post'urile voastre . bafta Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 daca nici schemele de aici nu iti plac ... viewtopic.php?f=35&t=21991 plus ca ai si ceva explicatii.citeste si aici -> viewtopic.php?t=21929 Link spre comentariu
Vizitator Extasy Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 eu vreoiam unul simplu de montat pe iesire chiar , Erau odata niste kituri cu vumetru pe iesirea ampului cu tranzistoare. Voiam un montaj cu 1 sg led si semireglabilul aferent. Avea numai vreo 4 piese /modul. daca stiti vreun montaj de genul postati aici. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 In "Caleidoscop audio" de G.D.Oprescu, la pagina 102 este un indicator de supramodulare. In locul becului poti monta un LED inseriat cu o rezistenta.Cartea o poti descarca de aici viewtopic.php?f=16&t=46960&start=45 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum