Vizitator Mocanu_Tudorel Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Salut doresc sa-mi construesc un amplificator o putere in jur de 150-200w pe lampi si nu stiu ce tipuri de lampi sa folosesc puteti sa-mi dati cateva tipuri de lampi si cateva scheme multumesc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Salut doresc sa-mi construesc un amplificator o putere in jur de 150-200w pe lampi si nu stiu ce tipuri de lampi sa folosesc puteti sa-mi dati cateva tipuri de lampi si cateva scheme multumescai mai lucrat cu tuburi?stii ce inseamna 150w-200w pe tub?la ce o sa folosesti amplificatorul?ce buget ai?daca nu stii nici ce tuburi sa folosesti ,eu am impresia gata facuta ..... Link spre comentariu
zal Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Dacă e ptr casă, 10W sînt chiar mulţi la un amplif pe lămpi, părerea mea.Ptr 150-200W ai nevoie pe un canal de 4...6 x 807, 6550, KT88, KT90, EL156, sau 6...8 x EL34, KT66, 6L6GC... sau poţi folosi tuburi mai exotice, de emisie. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Daca vrea omu "zgomoteca".... un PP cu OT100 sau alte triode gen GM70 ori chiar GM100 ii pot satisface dorintele. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 dar SE cu GU81M?ditamai borcanu de muraturi Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Parca era si schema de PP, cu GU 81 M, pe la vreo 1200 W. Link spre comentariu
aygun Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Ai putea sa incepi prin a te documente pe aici :viewtopic.php?f=28&t=62760viewtopic.php?f=28&t=62342Mentionez ca ambii useri sunt cu vechi state in ale lampilor iar daca EI au avut dificultati in a obtine respectivele puteri ma indoiesc ca ai reusi de unul singur !!!Spor la lectura ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Salut doresc sa-mi construesc un amplificator o putere in jur de 150-200w pe lampi si nu stiu ce tipuri de lampi sa folosesc puteti sa-mi dati cateva tipuri de lampi si cateva scheme multumescDaca e monofonic sa te astepti la 24-30 kg iar varianta stereo 40 Kg in sus asa ca daca e pt nunti /botezuri/etc.....va fi o problema cu transportul ......care desigur se poate rezolva separind ampul in 2 module : alimentare +amplificare...sau head cum au chitaristi.150w poti optine cu numai 2 tuburi ...KT120 robuste si cu dimensiuni rezonabile ...300w cu 4 tuburi din acelas tip.....acum pt restul de componente depinde carui scop va servi amplificatorul ..?! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Sabufăr, fără număr, fără număr! Link spre comentariu
Vizitator Mocanu_Tudorel Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 bum bum bum mi-am mai facut un am cu 2 bucati el 34 si un ecc 85 m-ar interesa daca stiti niste cataloage despre intensitatea pe filament la fiecare lampa k asta care l-am facut nu are traful suficient de puternic si cum pot sa realizez trafurile de iesire Multumesc Link spre comentariu
aygun Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 bum bum bum mi-am mai facut un am cu 2 bucati el 34 si un ecc 85 m-ar interesa daca stiti niste cataloage despre intensitatea pe filament la fiecare lampa k asta care l-am facut nu are traful suficient de puternic si cum pot sa realizez trafurile de iesire MultumescDaca nu te superi , te rugam sa scrii corect ! Nu suntem pe mess aici iar orice abreviere ne poate incurca rau ! Spre exemplu: ..... mi-am mai facut un am cu 2 bucati el 34 si un ecc 85 ....... Eu inteleg ca ti-ai facut un Radio pe AM ( Amplitude Modulation - Modulatie in Amplitudine ) cu lampile respective .... Nici un semn de punctuatie !!!!! Corectie : Mi-am mai facut un amplificator cu 2 bucati el 34 si un ecc 85 . M-ar interesa daca stiti niste cataloage despre intensitatea pe filament la fiecare lampa. Ca asta , pe care l-am facut, nu are traful suficient de puternic . Si cum pot sa realizez trafurile de iesire. Multumesc ! Multumim si noi pentru bunavointa si eventuala conformare la regulament ! ( scrie acolo ca limbajul gen messenger sau irc nu se accepta )! Link spre comentariu
Vizitator Mocanu_Tudorel Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 bum bum bum am facut un amplificator cu 2x el34 recuperate si o lampa ecc 85 functioneaza dar ma intereseaza sa-l fac sa se auda mai tare si niste date tehnice pt un trafo de retea sa suporte filamentele de la 4xel34 si 6 ecc85 Link spre comentariu
Vizitator Mocanu_Tudorel Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 bum bum bum am facut un amplificator cu 2x el34 recuperate si o lampa ecc 85 functioneaza dar ma intereseaza sa-l fac sa se auda mai tare si niste date tehnice pt un trafo de retea sa suporte filamentele de la 4xel34 si 6 ecc85 Link spre comentariu
suat Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 E bien ca ai invatat totusi ceva, dar de ce nu vrei sa inveti totul din prima? Nu vreau sa fiu rautacios, sau sa te jignesc, dar, invata sa scrii cat mai corect. O fraza se incepe intotdeauna cu litera mare, si se termina cu , [ punct ] sau alte semne In fraza e bine sa folosesti si semne de punctuatie, exemplu... virgula "," ce reprezinta o pauza in vorbire. Iar aceste lucruri sunt esentiale pentru noi, ca sa intelegem din prim ceea ce vrei sa ne spui, sa urmarim usor ceea ce vrei sa spui, fara sa mai fie nevoie sa citim de 2 ori ceea ce scrii tu, ca sa ne dam seama de ceea ce vrei sa spui.Stiu ca pe messenger, in loicul virgulei sau a punctului.. apesi enter. Ti-ar conveni sa citesti un topic de peste 5 pagini, in care toate reply-urile ar fi scrise in genul cum ai scrie tu? Ai intelege ceva?In legatura cu filamentele lampilor.... filamentele doar incalzesc lampa...nu vei avea parte de o putere mai mare. Iar la filamente trebuie sa asiguri o tensiune de 6,3V si 2x 1.5A + 2x0,3A = 3.6 ADeci ai nevoie de 6,3V si 4 A pentru filamenteAm editat, am confundat cu el84 Scuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum