ari_panterra Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Se poate folosi un tv tunner intern sau extern doar pe un monitor fara unitate,eventual o adaptare (sursa,adaptor,..)? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Doat TV tuner extern...cel de tip "stand-alone" cu iesire D15-SUB.(sau DVI). Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 celelalte nu,de ce?nu a incercat nimeni o adaptare?am vazut diverse modele ''stand alone'' la vanzare pe diverse site-uri,acum sa vad pe care casun.merci! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 celelalte nu,de ce?nu a incercat nimeni o adaptare?TV tunere-le interne merg doar infipte in slot PCI/PCIe, sau externe pe USB.Necesită prezenţa arhitecturii x86+sistem de operare+drivere+program propriu de aplicaţie.TV tunerele externe stand-alone au un microcontroller+o memorie care contin toate acestea. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 asta stiu si eu dar ma gandeam la cele exterioare pe usb,acele nu pot fi alimentate separat si sa reiasa un ''stand alone''?!? Link spre comentariu
MifTy Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 ... doar dacă găseşti un monitor care să aibă video-in-ul usb, şi să aibă în interior un PC "normal" )ceva gen iCube, dacă-l mai ţine cineva minte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum