Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitatorul Bluetech (Casti fara fir)

nnnnnn

Postări Recomandate

Salut!

De mult timp incer sa realizez un emitator am incercat foarte multe scheme dar fara nici un rezultat ,asta se intampla acum multi ani pe vremea cand nu stiam de forum.

Schema aceasta http://www.bobtech.ro/catalog/headphones/index.html am mai facut-o si la fel ca celelalte nu a functionat. Ma gandesc sa ma reapuc de ea si as avea cateva intrebari:

Ce valoareare condensatorul in paralel cu R 10K (0.01uf adica 10nf) ?

Cum voi conecta condensatorul variabil? pe cablajul acesta [attachment=0]screenshot.rar[/attachment] eu am lasat un pin liber. (La prima incercare am folosit unul fix)

Cat de legal este montajul?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

2

• nnnnnn

2

Top autori în acest subiect

Salut!De mult timp incer sa realizez un emitator am incercat foarte multe scheme dar fara nici un rezultat ,asta se intampla acum multi ani pe vremea cand nu stiam de forum.Schema aceasta http://www.bobtech.ro/catalog/headphones/index.html am mai facut-o si la fel ca celelalte nu a functionat. Ma gandesc sa ma reapuc de ea si as avea cateva intrebari:Ce valoareare condensatorul in paralel cu R 10K (0.01uf adica 10nf) ?Cum voi conecta condensatorul variabil? pe cablajul acesta [attachment=0]screenshot.rar[/attachment] eu am lasat un pin liber. (La prima incercare am folosit unul fix)Cat de legal este montajul?Multumesc.

1.10nF; 2. in paralel cu bobina; 3.e legal (la aceasta putere!).Cateva aspecte: semnalul audio sa fie bine dozat; de exemplu mi se pare prea mica val. rezistentei (de 1k) pentru o modulare de la impendante mari (tensiuni mari), de ex. de la out casti sau de la un preamplificator.Daca montezi un CV recomand unul cu aer si demultiplicare iar legaturile sa fie f. scurte, deasemenea leaga-l intre colector si (-) iar masa CV-ului sa fie la (-). Succes.
Link spre comentariu

Culmea... de data asta a mers, a fost greu pana am gasit frecventa de emisie. CV ul l-am inlocuit cu unul 7/30 pf recuperat dintr-un radio vechi si merge perfect pe 102MHz.O sa incerc sa fac si celelalte montaje.Numa bine.

Link spre comentariu

Culmea... de data asta a mers, a fost greu pana am gasit frecventa de emisie. CV ul l-am inlocuit cu unul 7/30 pf recuperat dintr-un radio vechi si merge perfect pe 102MHz.O sa incerc sa fac si celelalte montaje.Numa bine.

Felicitari!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări