bobo Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 salut.are cineva o schema simpla pt un alimentator de + 5v/2a obtinuti din +12v de la bricheta masinii?imi trebuie pt a alimenta un sistem gps si sunt in criza de timp.multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Pentru GPS ai aici un invertor de la mama lui ........ http://www.cauti.ro/produs--Invertor-de ... 57361.html Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 multumesc comfel.am rezolvat cu un stabilizator 7805 si 2 rezistewnte de limitare a curentului. Link spre comentariu
fratello Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 7805 debiteaza maxim 1 A ! Rezolvarea ta nu este conforma solicitarii din titlu. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 nu toate scot 1 amper , depinde de capsula folosita si de fabricant...! curentul maxim debitat in capsula to220 este de 1,5 amperi ...motorola , parca are o serie...!oricum , in orice context , 2 amperi nu pot fi trasi din nici un fel de 7805 , indiferent de capsula sau de fabricant...! Link spre comentariu
bobo Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 corecte ambele observatii .7805=1 sau 1,5aam uitat sa precizez ca am adaugat si un tranzistor 2n3055 pentru curent mai mare si l-am limitat cu un divizor rezistiv.topic inchis. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Este bine cand totul se termina cu bine ................................................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum