Max Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 Imi poate spune si mie daca am facut bine aceasta schema de la tone control ( http://www.redcircuits.com/Page53.htm ) dar fara medii. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Gaseste si tu ceva mai simplu daca vrei decat bass si inalte, incearca un Baxedal clasic. Daca nu pe medie (sper sa nu spun prostii :lol: ) conecteaza si tu doua rezistente in serie, fiecare rezistenta sa fie jumatate din valoarea potentiometrului de pe medii care din schema care o am eu pe acasa este de 100K. Deci pui doua rezistente de 50K in serie si le folosesti ca un divizor rezistiv ca sa ai tot timpul media la jumatate. Link spre comentariu
Max Postat Septembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Am gasit mai multe simple dar am inteles ca schema asta are claritate destul de mare (iesire de 2.5V rms) si am inteles ca este destul de performantaEu am refacut schema de acolo dar fara medii.. poate am omis ceva in ea si as dori careva care le stie cu programu asta eagle Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum